1/8 anonim válasza:
A francia. Kicsi koromban is lekötött az egész Franciaország varázsa. Most elkezdtem tanulni a nyelvet mert érdekel.
2/8 anonim válasza:
A szláv nyelvek, de főként az orosz. Számomra gyönyörű a hangzása - nagyon hangulatos, érzelmes, kifejező nyelv.
3/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, mint a 2-es, mégis olyan szomorkás, negatív hangulatot áraszt az a nyelv. Pedig nagyon tetszik. Más nyelvekkel nem így van nálam, talán azért,mert azokat tudom és érdemes is használni?
4/8 anonim válasza:
3-as, lehetséges. Pont olyan, mint a magyar. Rengeteg szinonima - finom különbségekkel, pláne tájegységenként.
Egyébként az alapok nem nehezek, főleg egy magyarnak. Könnyen jön a sikerélmény. A bonyodalmak ott kezdődnek, amikor kezd igényed lenni arra, hogy szépen, szabatosan beszélj.
Mire irányult a következtetésed, miszerint nem érdemes oroszt használni / tanulni? :)
6/8 anonim válasza:
A francia. Nagyon tetszik a hangzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!