Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Szerintetek kedvel? Miket...

Szerintetek kedvel? Miket gondolhat rólam?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem az angol nyelvet, szinte már az a mindenem, ezért minden nap írok, levelezgetek külföldiekkel. valamelyik nagyon nem vesz komolyan se engem, sem az angol nyelvet, de van valaki akivel már régóta beszélgetek, sms-ezek, de még sosem beszéltem vele élőben. Tegnap felhívott, rettenetesen izgultam, azért mert féltem, hogy ő mond valami olyat amit én nem értek meg(én:16 éves, ő:22). végülis elbeszélgettünk, csak egyszer szakadozott a vonal és muszály volt visszakérdeznem, utána mondtam, hogy mennem kell. Ahogy letettem a telefont, egy percre rá már jött az sms, hogy milyen jó volt hallani a hangom stb. Utána még délután is írt smseket, hogy szeretne velem beszélni lehetne-e most, stb. Szerintetek mi a véleménye rólam? Attól félek, hogy nem vagyok elég jó...tényleg a mániám az angol, de nagyon félek, hogy valamit hibázok. nem akarom elveszíteni az eddigi legrendesebb "külföldi társalkodó partneremet". Lehet, hogy butának tart, és csak nevet rajtam? Tudom, hogy nagyon naív vagyok,de kérlek ne durvuljatok, ha csak beszólni akarsz, akkor inkább ne írd le.
2010. aug. 28. 08:14
 1/6 anonim válasza:
szerintem kedvel
2010. aug. 28. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztosan kedvel. Meg most ha hibázol is néha, az nem nagy baj..
2010. aug. 28. 14:57
 3/6 anonim válasza:
0%
A muszáj PONTOS J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 28. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem úgy születtél, hogy beszélsz angolul. Nyilván van a tanulási folyamat, és nem tudhatsz mindent azonnal. Édesapám külföldi (tunéziai), 25 éve él Magyarországon. Amikor találkozott édesanyámmal, jóformán alig beszélt magyarul, de folyamatosan próbálkozott, anya meg segített neki. Még most is van olyan, amit nem ért (összetettebb kifejezések), ilyenkor megkérdezi tőlünk, és megmagyarázzuk. Amúgy már anyanyelvi szinten, akcentus nélkül beszéli a nyelvet. Te is próbálkozz, nincs azzal baj. Az ő szegénységi bizonyítványa az, ha kinevet. (:

Sok sikert!

2010. aug. 28. 23:34
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:) utolsó válaszoló...nagyon megnyugtattál:) köszönöm, hogy megosztottad velem a személyes tapasztalatodat!:):
2010. szept. 6. 16:23
 6/6 anonim válasza:
azt szeretném kérdezni hogy ti miről szoktatok beszélgetni?(: mert én is szoktam beszélni külföldivel /némettel angolul/ és állt. csak annyi h. hogy vagy mit csináltál ma mizu meg ilyenek.. szval nemtudnál vmi témát mondani? :D
2010. nov. 14. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!