Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot egy külföldi emberrel, kommunikáció céljából?
Azért, hogy fejlesszem az angol tudásom, felvenném a kapcsolatot egy külföldi emberrel. Emellet még más országokban élő emberek hétköznapjaiba is betekintést nyerhetnék. Az internet erre kiváló.
Van erre valami lehetőség?
külföldi blogok, honlapok olvsása, esetleg facebookon is lehet ismerkedni.
Hi5 az, ahol kiváló ismerkedési lehetőségek vannak, az emberek nyitottak, bár többségben spanyolok fordulnak elő - vagy csak én keveredtem rossz társaságba :P
Ahogy említették az érdeklődési körödnek megfelelő fórumok, blogok látogatása jó kezdet lehet. Facebook, twitter más jellegű, nem annyira ismerkedős szerintem.
Ha szeretsz levelezni, találsz a neten levelezőtárs-keresős penpal oldalakat. Pár éve én is kipróbáltam, volt olyan levelezőtárs, akivel azóta már személyesen is találkoztam.
én is az interpalsot ajánlom, már két éve fent vok és semmi rossz tapasztalat
www.interpals.net
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kipróbáltam a penpal.hu-t de az leginkább a FriendFinder.com-ra mutatott. Azon pedig majdnem minden lehetőség fizetős.
Viszont az interpal remek. Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!