Tud romanul? Surgosen le kellene forditani ezt a szoveget.
Koszonom szepen elore is.
most már tudom, miért bánsz velem így. Most oszinten fogok mesélni az érzéseimről. Haragszom magamra! Egy olyan szemelyt mint teged elvesztettem, ertelmetlenul. Neked talan nem voltak semmi erzeseid irantam, ha esetleg voltak mar biztos elmultak.
szegyenlem magam elotted alig tudok a szemedbe nezni, szamit a velemenyed es sajnalom hogy okot adtam arra hogy kiabrandulj belolem. Szamomra mindig is ugyanaz az ember maradsz, es koszonom hogy atelhettem egy ket boldog pillanatot veled
Vă mulțumesc foarte mult anticipat.
acum știu de ce mă tratezi așa. Acum vă voi povesti despre sentimentele mele în partea de jos. Sunt supărat pe mine! Am pierdut o persoană ca a ta, fără rost. Este posibil să nu fi avut sentimente pentru mine, dacă există, trebuie să fi trecut.
Abia te pot privi în ochi în fața ta, poți conta pe mine și îmi pare rău că ți-am dat un motiv să mă jenezi. Veți fi întotdeauna aceeași persoană pentru mine și vă mulțumesc că mi-ați oferit două momente fericite alături de voi
Acuma știu de ce mă tratezi așa. Acum o să-ți povestesc sincer despre sentimentele mele. Sunt supărat pe mine. Am pierdut fără sens o persoană ca tine. Poate tu nu ai avut sentimente față de mine, și dacă ai avut, ți-au trecut deja.
Mi-e rușine față de tine, abia te pot privi în ochi. Opinia ta contează, și îmi pare rău că te-am dezamăgit. Pentru mine rămâi întotdeauna aceeași persoană, și îți mulțumesc pentru clipele frumoase ce am trăit cu tine.
Kedves első válaszoló, Google translate-et használtad? Ha nem, akkor díjazom a próbálkozásod, de sok benne a hiba. És nem a helyesírási.
Ugyanmar! Egy romannak egy ilyen szivrengeto uzenetet?
Atnez rajtad, kirohog. Engedd el, jobban jarsz. Majd kesobb megkoszonod neki, hogy lerazott.
Egy szoval el lehet ezt intezni.
Pizda, nem is kell semmi mas, csak ezt fogja megerteni. 🖕
Ha valakinek van ideje segithetne le forditani.
Nagyjabol erttem.
Vreau sa iti spun ceva.si aici in casa,în bucătărie.de multe ori vreau asa sa te ating asa de mână (sa nu intalegi atingere ţâţe si alte nebunii)dar se intampla sa mergi până în cameră sau la baie.sau in hol.si eu după ce pleci ma gandesc asa:kitty si a dat seama ca poate eu vreau sa o ating de mână sau să o pup pe par,frunte..si de aceea a plecat în cameră sau la baie etc. Tot asa ma gandesc eu cand incep sa ma apropii de tine.si da tu ai spus că eu sunt asa distanta de tine dar de multe orii ma abțin asa greu cand sunt lângă tine si maine ii cineva pe lângă noi să te ating sau să te pup...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!