Melyik a helyes? It is . Our problem. a. not got anything with b. nothing to do with c. anything with d. nothing to
Figyelt kérdés
It is .... our problem.
a. not got anything with
b. nothing to do with
c. anything with
d. nothing to
A b.? Semmi köze sincs a problémánkhoz?De az It has nothing to do with.(has nem is)
A d.? ez semmi a mi problémánkhoz képest?
Melyik a helyes?
2010. aug. 24. 14:49
11/13 anonim válasza:
Első vagyok:)
Ezek közül csak a b, hangzik értelmesen, de egyébként igazad van: az úgy lenne helyes hogy there's nothing to do....szóval ez elég fura feladat:)
12/13 anonim válasza:
Az h ez semmi a mi problémánkhoz képest az úgy lenne, hogy "It is nothing compared to our problem." Szal maradt a B... sztem amúgy nem feltétlenül kell has, nem egyszer hallottam is-sel is.
13/13 A kérdező kommentje:
KÖSZ mindenkinek a hozzászólásáért!
2010. aug. 24. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!