Milyen Nyelven Beszélnek 👍🏻Ázsiában? 😉
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 16:24
2/12 anonim válasza:
Ja, ja. Értelmes kérdésre értelmes válasz. Ázsiában ázsiaiul beszélnek.
3/12 anonim válasza:
Sok felé nyelvet beszélnek ott.
4/12 anonim válasza:
Jellemzően valamelyik ázsiai ország nyelvét.
5/12 anonim válasza:
Míg Európában hagyományosan 27 nyelvet beszélnek (ez ma már nincs így, a menekültek és bevándorlók miatt megnőtt a nyelvi sokszínűség), addig Ázsiában több ezer nyelvvel lehet találkozni.
6/12 anonim válasza:
Szerintem csak a Volga mentén több nyelv van, mint 27, öt különböző nyelvcsaládban, de ebbe most ne menjünk bele...
7/12 anonim válasza:
6. Kedves tőled, hogy azt feltételezed, a kérdező tudja, mi az a Volga
8/12 anonim válasza:
Az Európai Uniónak van 27 hivatalos nyelve. Szóval az, hogy Európában 27 nyelvet beszélnének az teljesen irreális. Nem is értem, hogyan lehet ilyet írni. Szerintem erőlködés nélkül fel lehet sorolni simán 40-et.
10/12 anonim válasza:
Azsiaban olyan nyelven beszelnek amilyet ismernek. Meg senkit nem hallottam olyan nyelven beszelni amit nem tud ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!