Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Leggyakrabban hogyan nevezitek...

Leggyakrabban hogyan nevezitek, említitek a férfiakat?

Figyelt kérdés
Nyilván nem mindig ugyanúgy, de legtöbbször?

2021. jan. 20. 17:27
A kérdező szavazást indított:
férfi
pasi
hapsi
fickó
ürge
fószer
krapek
pacák
ember
egyéb, leírom kommentben
15 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Tehát ha mondjuk mesélsz egy sztorit, hogy "és akkor belépett egy HÍMNEMŰ SZEMÉLY", akkor itt milyen szóval utalsz az illetőre? kíváncsi vagyok :)
2021. jan. 20. 17:28
 2/6 anonim válasza:
100%
Ez erősen függ attól is, hogy mit használnék, hogy milyen az az ember és szituáció. Az én fejemben ezek az elnevezések egyik másik tök másmilyen férfiakra illik csak. Illetve nem mindegyiket mondanám minden férfira. De ahogy írtam is erősen ember és helyzetfüggő ez.
2021. jan. 20. 17:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Tök igazad van, ezért is írtam, hogy nyilván nem minden embert, nem minden helyzetben ugyanazzal a szóval... De mégis mi az első, ami eszedbe jut?
2021. jan. 20. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Igazából én is azt tudnám mondani, mint a 2-es válaszoló.

Ha nálam fiatalabb, akkor általában srác, fiú-nak nevezem őket. Ha velem kb egy idős +3-5 évvel idősebb, akkor pasi vagy férfi, igazából az illető személyiségétől függ. Aki, nálam jóval idősebb az nekem férfi.

De ez nekem változó, attól függ, hogy hogyan viselkedik, milyen a személyisége az illetőnek.

2021. jan. 20. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Faszi :)
2021. jan. 21. 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csávó
2021. jan. 21. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!