Mi ez a netes szleng?
Figyelt kérdés
Azt hiszem ide illő kérdés. Szóval van ez a "W"-s szleng, ezzel miért jó? A legtöbb szleng szó rövidítés, az életet könnyebbé teszi a neten, de ez miért van? Szerintem nagyon idegesítő. Talán arra jó hogy kiszúrjam az alacsony értelmi szintű embereket.2010. aug. 10. 19:34
1/11 anonim válasza:
Szerintem, csak amolyan csajos kényeskdés mint a "szijah"(szia). Persze biztos vannak akik ezzel akarnak különbnek tűnni, azaz csak látták valahol és ráfogják hogy tetszik nekik...
2/11 Tinusy válasza:
Pl. a pill vagy a vok amit igazából nem nagyon használsz a normál nyelvben. Másnéven írásbeli rövidítés :D
4/11 A kérdező kommentje:
Igen-igen, tudom mi az ami rövidítés, ide tartoznak az olyanok is mint a YO8 vagy W8 stb...
A netes "W" szleng amire gondoltam pl. ez:
Nagyon boldog wagyok, mert holnap wan a szüli napom.
Vagy pl. A szomszéd öregnéni jól tud warrni.
2010. aug. 10. 20:13
5/11 anonim válasza:
19:43
Ez nemhogy nem rövidítés hanem hosszabbítás:D Egy V helyett dupla W :D Mondjuk mind2 esetében csak 1 billentyűt kell leütni de lehetne akkor a helyeset is.
6/11 anonim válasza:
az ilyen hülye kis 13 éves piçsák használják, de szerintem is rohadt idegesítő.:D
bár én mondjuk az ilyen "vok" dolgokat is utálom.:D
15/f
8/11 anonim válasza:
igen, azt tényleg a 13 éves korosztály használja. elöször aszittem WTF-re célzol
9/11 anonim válasza:
Egyszerű divat, amiért i helyett meg y-t írnak. Mert az angolra hasonlít, és az menő.
10/11 anonim válasza:
"Talán arra jó hogy kiszúrjam az alacsony értelmi szintű embereket."
meg is válaszoltad a kérdésedet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!