Hol találok olyan honlapot, ahol Magyarországon élő külföldiekkel lehet beszélni?
ha a nyelv gyakorlása miatt akarsz forumozni, akkor külföldi oldalakat keress. egy külföldön élö magyar nem fog veled az adott ország nyelvén csevegni.
én pl németben élek, de perfekt vagyok angolbol is. eszem ágában sincs magyarokkal a neten angolul vagy németül beszélni, még az itteni magyar barátaimmal is magyarul beszélünk, örülünk hogy legalább tudjuk használni az anyanyelvünket.
keress az adott nyelvhez tartozó forumokat.
pl engem érdekelnek a deguk, én egy német degu oldalon irogatok.
köszönöm, hát ezek a hozzászólások nem jelentettek túl sok segítséget :( azért gondoltam, h ha magyarországon élő külföldiekkel veszem fel a kapcsolatot és mondjuk ők keresnek valamit, vagy egymás között kérdezősködnek magyarországi dolgokkal kapcsolatban, akkor esetleg én is tudnék nekik segíteni és ennek kapcsán még én is gyakorolnám a nyelvet. tudom, h vannak ilyen honlapok, csak nem emlékszem a nevükre...
az iwiwes javaslatot köszönöm, ott van is egy amerikából importált barátom, majd ő biztosan tud segíteni. szóval mégiscsak volt egy hasznos válasz :)
Szia!
A sharedtalk.com talan neked valo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!