Mit jelent a hevi gó?
Figyelt kérdés
Angolul tanulok, és sok videóban hallottam ezt a kifejezést (lehet hogy másképp van írva, kezdő vagyok), de nem tudok rájönni az értelmére.
Ugye a fordítók, megbízhatatlanok, meg nem sokra megyek ha eleve nem jól írom. Próbáltam mondva is, de nagy hülyeségeket ad ki.
2020. jún. 7. 18:48
1/7 A kérdező kommentje:
Meg az eni szambari geniju ven cá
Ezt egy dalban hallottam
2020. jún. 7. 18:53
2/7 anonim válasza:
Szerintem a here we go-ra gondolsz (gyerünk, csináljuk)
3/7 anonim válasza:
Az előző válaszoló véleményét adom. Szerintem is a here we go lesz az.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Ha a videot belinkelned, az segitene. A heavy nehezet jelent, a go meg haladast. Szerintem is valoszinubb a "here we go".
Az "eni szambari geniju ven cá"-ra igy nincs otletem, jobb lenne forras. Az eleje lehet "any, somebody", de az igy nehezen illik ossze.
7/7 A kérdező kommentje:
Az igaz xD De nem a tv-ben reklámozom xD
2020. júl. 10. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!