A "go nuggets" mit jelent?
Figyelt kérdés
Egy sorozatban lattam/ hallottam ezt, konkrétan ezt így gpndolom nem szokták használni, de kb mit jelent?2020. márc. 30. 01:30
2/13 anonim válasza:
Nem inkább "go nuts"? Ez így hogy "go nuggets" szerintem nem létezik. Olyan van, amit az első is linkelt, hogy főnévként "you nugget" mondjuk, de mint ige nem játszik.
3/13 Közveszélyes Kontár válasza:
magyarul erdekelhette
"gyerunk csirkefalatkak"
5/13 A kérdező kommentje:
A fő nuts-ot ismerem, szerintem csak sajátos szlenget használt a szereplő/ viccelt. De akkor jelentésében kb ugyanaz lehet (?)
2020. márc. 30. 13:03
6/13 anonim válasza:
Nem létező kifejezésről lévén szó nem tudom hogy aki mondta az mire gondolt:D A denveri kosárcsapat is Nuggets, lehet hogy nekik szurkolt! "Hajrá Nuggets!"
7/13 A kérdező kommentje:
X: - where are you come from?
Y: - Denver.
X: - Go nuggets! (És legyintett)
2020. márc. 30. 23:27
8/13 anonim válasza:
Szlengben hasznaljak, go nuggets az kb. ugyan menj mar, te ostoba - vagy valami hasonlo ertelmezesben. Nem egy dicsero szo, es nincs osszefuggesben a feketekkel.
Es semmikeppen sem ige, ahogy valaki irta :)))
9/13 anonim válasza:
Akkor a kosárcsapatra utalt. Azzal jelezte X, hogy tud valamit Denverről (ahová Y valósi).
Ha nem denveri, hanem mondjuk detroiti lenne Y, a párbeszéd így nézett volna ki:
X: Where are you from?
Y: Detroit.
X: Go Pistons!
10/13 anonim válasza:
Kerdezo!
X: - where are you come from?
Helytelen.
Helyesen: Where are you from/Where do you come from?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!