Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Az, hogy transzszexuális lány...

Az, hogy transzszexuális lány vagyok problémát okozhat egy pár nép számára?

Figyelt kérdés

Jó estét. A célom az, hogy konferencia tolmács legyek és rengeteg nyelvvel dolgozzak. Tudom, anyanyelvi szinten kell beszélnem az összeset és ez nem lesz egyszerü. Viszont nagyon szeretem az idegen nyelveket és nagyon érdekelnek a többi kultúrák. Nem csak a megszokott nyelvek érdekelnek nagyon mint az angol, német, francia, spanyol stb. hanem ázsai nyelvek pl. kínai, japán stb., afrikai nyelvek pl. swahili stb. Sokszor elgondolkoztam azon, hogy melyik orzságoknak jelenthet a másságom problémát. Azt tudom, hogy Törökország és Oroszország nem nagyon toleráns. Az angol és német nyelvközegekben toleránsak. Az arabok elfogadják valaki másságát? Vannak még olyan országok, amik nem nagyon tolerálják a másságot? Az USA-ban régebben nem nagyon viselték el öket, de most már jobban néznek ki a dolgok ott. Volt, hogy párat ott meggyilkoltak pl. Gwen Araujo ( nem tudom, hogy helyesen írtam-e a nevét).

P.S. Nem tudok ezzel a billentyüzettel hosszú ü-t és ö-t írni.

2020. jan. 13. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, ez már a harmadik topikod UGYANARRÓL! Miért nem elég a tegnapi meg az azelőtti?????
2020. jan. 13. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is ugyanaz a válasz mint a korábbi kérdéseidnél.
2020. jan. 13. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az arabot nem ajánlom.

A szuahéli egy elterjedt nyelv Afrikában. Több kultúra is használja.

A kínaiak figyelmét tereld el azzal, hogy magyar vagy, akkor nem foglalkoznak azzal, hogy te most fiú vagy-e vagy lány.

2020. jan. 13. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod a magánéleted keverni a foglalkozásoddal?
2020. jan. 13. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis faszi vagy nőnek öltözve.
2020. jan. 13. 21:21
 6/9 A kérdező kommentje:

4. Nem akarom keverni. Csak szeretném tudni, hogy melyik országok kevésbé toleránsak.

5. Én transzszexuális vagyok és nem transzfesztita.

2020. jan. 13. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, arra gondolsz, hogy abban az országban, ahol lakni és dolgozni fogsz, pridezhetsz az utcán a nélkül, hogy megdobálnának, megvernének?
2020. jan. 14. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Off:

Bocsánat, hogy bele offolok a kérdésedbe. Válasz helyett kérdezni szeretnék: A "transzszexuális lány" azt jelenti, hogy lány vagy biológiailag és fiúnak érzed magad, vagy fordítva? Nekem ez sosem volt tiszta. Továbbá ez a kifejezés már akkor valid, amikor tudatosul benned a másság, vagy csak a nem átalakító műtét után? Ha mmár a felismeréskor "transzszexuális lány" vagy, akkor mi a külonbség ez és transzfesztita között?

2020. jan. 14. 10:29
 9/9 anonim válasza:

Nem. Biológiailag fiú vagyok és lánynak érzem magam.

A Kérdezö

2020. jún. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!