Honnan jött ez a "mindent is" őrület? (Kb 3 éve még nem volt)
Lassan tényleg minden második ember ezt mondogatja Pesten..
Olyan 3 évvel ezelőtt ezt még egyáltalán nem hallottam,mostanában már valamelyik nagy oldalon is láttam az egyik hír címében..
Én annyira útálom ezt a szlenget,hogy szinte mindenki ezt mondogatja.. :D
Nekem a "minden mentes" megy az agyamra.
Meg a benéz, bekövet, beagyal és társai.
Meg a "borzasztóan szép". Most akkor borzasztó, vagy szép...?
Meg a "szívinFRAKtus".
Soroljam? Van még egy pár ötletem :D
Divatos, jópofa szófordulat, majd kikopik.
Régen is voltak ilyenek. Most nem jut az eszembe egy se, mert már kikoptak.
Talán még valamelyik Hofi hangkazettámon hallottam először, úgy 30 éve, de akkor már Hofi is vagy 30 évvel korábban mondta.
Ez szerintem olyasmi, mint a trapézszárú nadrág, az is úgy 5-10 évente divatba jön valamilyen formában. Egy generációval később biztosan.
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát, rég volt ilyen amit ennyien mondogattak volna egyszerre, kicsit szürreális az egész már nekem!
A poén lehet régi, de helyzetek ahol be lehet dobni gyakoribbak. Itt tart most a társadalom, amihez hozza jön az újmédia.
Én ezt a fogyasztó társadalom további szélsőségesedésének tartom. Mindent akarunk kapni, és
Fofytb
És mindent el karunk adni. Magunkat is folyamatosan kell, mert kiesünk a versenyből... (és akkor nem tudjuk mgszerezni azt a (szükségtelen) mindent ami kell. Leginkább persze a figyelem kell, hogy kedveljenek..
Persze nem a saját anyanyelveden: Influencer
Mindenhez kell érteni, mindenről kell véleményt mondani (is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!