Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Egy kulfoldi srac akivel...

Egy kulfoldi srac akivel alakulnak a dolgok azt irts hogy “dont try to be more attractive”, ez pontosan mit jelent?

Figyelt kérdés
Elmondtam neki a velemenyem valamirol, es ezt irta ra.. ez ironikus lehet?
2019. szept. 7. 17:27
 1/5 anonim válasza:
66%

Google fordító szerint: Ne próbálj vonzóbbá válni.

Azt már csak te tudod, hogy miért és mire mondhatta ezt. Lehet, hogy megpróbálsz vonzóbb lenni azáltal, hogy szimpatikusabb véleménnyel vagy valamiről az életben, csak hogy neki még jobban megfelelj?

2019. szept. 7. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen en sem ertettem, hogy ezt azert irja hogy ne probaljak meg jobbnak tunni a szemeben azaltal hogy azt mondom amit hallani amar? Vagy tetszek neki valamennyire es igy akarja a tudtomra adni hogy “ne csabits el megjobban” 😂😂 nemtudommmm
2019. szept. 7. 17:35
 3/5 anonim válasza:
100%

"ne próbálj vonzóbb lenni"

valószínűleg bókolni akar azzal, hogy már így is az vagy, de persze ez kontextustól függ

2019. szept. 7. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
Keress inkább egy magyar srácot, ha ennyire nem tudsz angolul.
2019. szept. 7. 18:07
 5/5 Vree ***** válasza:

Nem "válni" (become), hanem "lenni" #1es, az azért nem ugyanaz

Én is arra gondolok, hogy azt mondja, szükségtelen annyit aggódnod a vonzerőd (külsőd? viselkedésed?) miatt, feltehetően mert már igy is teljesen rendben van.

(Angol magyar lánnyal aki még angolul sem tud jajjj...

el fog menni a füled mellett a legtöbb kommunikáció, ez már most látszik)

2019. szept. 8. 09:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!