Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Van bármiféle könyv, ami a...

Van bármiféle könyv, ami a keltákkal/kelta kultúrával kapcsolatos?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e bármiféle könyv a keltákkal, vagy a bronz korral kapcsolatban, melyet akár az internetről meg is tudok vásárolni? Azt tudom, hogy számtalan régészeti beszámoló van fent, de én egy irodalmi alkotásra lennék kíváncsi. Köszönöm a válaszokat előre is!:)

2019. jún. 24. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Weboldalak is érdekelnek? Szakmai cikkek kimásolása, az is egyfajta ebook. Nemde? ;) Ha erre járok megint, megnézem, reagáltál-e, de csak akkor esélyes, hogy elárulok weboldalakat, ha megtudom, miért érdekel téged, és mi érdekel a keltákkal kapcsolatban, közelebbről. Mert a gondolkodásmódod zártabb-nyitottabb mivoltán múlik, mennyire vagy hajlamos függetlenül gondolkodni és keresni a valóságot.

Aki azonban mesét akar, annak ott vannak a hivatalos dogmák, a komolykodó, a presztízst elváró kirakat "tudósok" (akik, naiv lévén, fel se fogják, hogy magasabb érdekek, anyagi nyereségből manipulálják őket a meghamisított. féligazságokkal és hazugságokkal teli, iskolai, egyetemi tananyagokkal).

2019. jún. 28. 02:56
 2/3 anonim ***** válasza:
(Még annyit megjegyzek, a vallások, és a kuruzslók se különbek. A vallások és a materializmus között van valahol az igazság.)
2019. jún. 28. 02:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Igazát megvallva mindig is érdekeltek a régi mondák, regék, illetve a sokszor szélsőségesen irreális dolgok is, mintpéldául, vannak egyes legendák arról, hogy óriások éltek a földön. Ezt nyilván sem megerősíteni, sempedig megcáfolni nem tudom. Ami a lényeg viszont, hogy mindezekben eléggé el tudok mélyülni és beleélem magam, hisz ki tudja kik voltak az őseink? Lehet pont kelta vér is csörgedezik az ereimben. Emellett fontosnak tartom, hogy megismerjem az ősök kultúráját, azt hogy miként élték az mindennapi életüket és a vallásukat is. Hiszen "aki a múltat nem ismeri, a jövőt nem ismeri".

Így rövidre zárva a dolgokat, azért is lenne ezekre az irodalmakra szükségem, hogy tudjak egy kb. 20 oldalas beszámolót írni, egy ókori nagymúltú népről, mivel egyfajta nyári házidolgozat megírására van lehetőség, amit a tanárunk adott fel szorgalmi gyanánt. Ezért úgy voltam vele, hogy szívesen nekiállok és a szabadidőmben, pihenés gyanánt megírom.

2019. júl. 2. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!