Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Más országokban is ennyi...

Más országokban is ennyi "rajoskodó" cigány van, mint itt, nálunk? (pl Szerbia, Szlovákia, Románia)

Figyelt kérdés

Mindig mondják ,hogy így -úgy szegények a cigányok(elismerem sok tényleg szegény is),pedig én úgy látom legalább az 50%-uk jobb ruhákat tud venni ,mint a magyarok,olyan cuccokban járnak ,hogy megsem tudnám venni+menő napszemüvegek+arany nyakláncok+szinte mindnek van mobilja(nem is akármilyen)

Tegnap is egy csapatnyi "raj" arcoskodott a bkv-n,kb.4 telefonból üvöltött Bódi Guszti,a cigók pedig "sz**ok vagytok magyarok,öltözni sem tudtok"-ot üvültöztek......

(Tudom a magyarok között is vannak hülyék és a cigók között is akad normális)

2010. jún. 19. 11:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Romániában rengeteg van, még több mint nálunk. Szlovákia dettó, Szerbiát nem tudom, de gondolom ott is. A legrosszabb a helyzet Albániában és Bulgáriában és Olaszországban.

Ha jól tudom a legtöbb roma Dél-Itáliában van Nápoly vagy Palermo talán a két "legelcigányosodottabb" város Európában.

2010. jún. 19. 11:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de így is túl sok, nem lehetne exportálni? :)
2010. jún. 19. 12:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Máshol is vannak ennyien, ha nem többen, viszont csak itt ilyen nagy a pofájuk. A többi országban azért tudnak hatékonyan fegyelmezni. El tudod képzelni, hogy egy szerb vagy román rendőrre egy ilyen kezet emeljen? Nálunk meg vannak olyan kerületek Pesten és számtalan olyan kis falu, ahova a járőrök be se merik tenni a lábukat.
2010. jún. 19. 12:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát Kelet-Közép-Európában sok helyen vannak, és hát a nyugat szerint meg legyünk velük toleránsabbak, de bezzeg félnek befogadni belőlük egyet is...

Én sok helyen még félek is tőlük, agresszívak, gonoszak.

S természetesen tisztelet a kivételnek. Csak jönne már szembe velem egy kivétel!!!

2010. jún. 19. 13:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyertek el Zala megyében,itt mi megy....
2010. jún. 19. 13:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mashol is vannak csak nem ennyire pofatlanok!
2010. jún. 19. 13:18
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Az a sza.rság az egészben,hogy ők csak "vendégek" itt nálunk a magyaroknál,akkor meg mi a fa.sznak rajoskodnak mindenhol?
2010. jún. 19. 13:23
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
"Befogadtuk" őket az országunkba,és mit értünk el vele?Haza vágják az egész országot.
2010. jún. 19. 13:24
 9/16 anonim válasza:
100%
tudod az hogy valakinek menő cuccai vannak az még nem biztos hogy jol él, mert egy normáls embernél az az első hogy az életkörülményeket normalzálja, de sok ember ezt hanyagolja és csak a "luxusra" költ. Akárk tudna aranyláncot venni ha eladná a házá és putrba lakna.
2010. jún. 21. 00:50
 10/16 A kérdező kommentje:

00:50

Az azért valljuk be ,jogosan irritálja a többségi lakosságot,hogy a nehezen megkeresett pénzünkből segélyt kapó cigányok teljesen fölösleges dolgokra (pl.ital,cigi) költik a pénzt,mikor meg a putrikat mutatják ,ott nyafognak ,hogy nincs pénzük,és ezt sokan el is hiszik nekik!

Elsősorban nekik kellene változni,utána mi is toleránsabbak lehetünk!De egyébként van igazság abban amit mondasz!

2010. jún. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!