Más országokban is ennyi "rajoskodó" cigány van, mint itt, nálunk? (pl Szerbia, Szlovákia, Románia)
Mindig mondják ,hogy így -úgy szegények a cigányok(elismerem sok tényleg szegény is),pedig én úgy látom legalább az 50%-uk jobb ruhákat tud venni ,mint a magyarok,olyan cuccokban járnak ,hogy megsem tudnám venni+menő napszemüvegek+arany nyakláncok+szinte mindnek van mobilja(nem is akármilyen)
Tegnap is egy csapatnyi "raj" arcoskodott a bkv-n,kb.4 telefonból üvöltött Bódi Guszti,a cigók pedig "sz**ok vagytok magyarok,öltözni sem tudtok"-ot üvültöztek......
(Tudom a magyarok között is vannak hülyék és a cigók között is akad normális)
Romániában rengeteg van, még több mint nálunk. Szlovákia dettó, Szerbiát nem tudom, de gondolom ott is. A legrosszabb a helyzet Albániában és Bulgáriában és Olaszországban.
Ha jól tudom a legtöbb roma Dél-Itáliában van Nápoly vagy Palermo talán a két "legelcigányosodottabb" város Európában.
Hát Kelet-Közép-Európában sok helyen vannak, és hát a nyugat szerint meg legyünk velük toleránsabbak, de bezzeg félnek befogadni belőlük egyet is...
Én sok helyen még félek is tőlük, agresszívak, gonoszak.
S természetesen tisztelet a kivételnek. Csak jönne már szembe velem egy kivétel!!!
00:50
Az azért valljuk be ,jogosan irritálja a többségi lakosságot,hogy a nehezen megkeresett pénzünkből segélyt kapó cigányok teljesen fölösleges dolgokra (pl.ital,cigi) költik a pénzt,mikor meg a putrikat mutatják ,ott nyafognak ,hogy nincs pénzük,és ezt sokan el is hiszik nekik!
Elsősorban nekik kellene változni,utána mi is toleránsabbak lehetünk!De egyébként van igazság abban amit mondasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!