Mennyire szeretik a lányok ha egy fiú tud táncolni?
Tánc
Néptánc
Zene
Hatalmas pacsi annak a srácnak! ;)
Nekem adott esetben fontos lehet
19/L
Legtöbb esetben a lányok sem tudnak táncolni. 10 lányból talán kettő tanult táncolni kiskorában, ebből egy aki felnőtten is tud / szeret.
Fiúk esetében 100-ból 1-2 tanult, később pedig talán 1 szeret.
Tehát az átlagos lányoknak nem fontos, hogy tudjon a nekik udvarló fiú táncolni, hiszen ők sem tudnak. Azok a lányok, akik táncolnak nem feltétlenül várják el az udvarlóktól, hogy tudjanak táncolni. Az egészen más helyzet, ha egy lány a táncolással kapcsolatban ismerkedik meg valakivel. Ilyen szituációban adott, hogy a másik fél is tud táncolni.
Sportolásnál, zenélésél, egyéb hobbik esetében sem feltétele az ismerkedésnek, hogy a másik fél is osztozzon a hobbin. Ha mégis talál hasonszőrű partnert valaki, az kicsit lehet pozitívum, de a kapcsolatuk nem ettől lesz jó vagy rossz.
Ráadásul, azt mondják, ellentétek vonzzák egymást. :-)
Jómagam 15 évig űztem egy harcművészeti ágat, előtte kézilabdáztam. Grafikus, festőművész vagyok. Sportolás kapcsán kettő ismeretséget szereztem, de egyik sem volt tartós. A többi partnerem, tartós párom egyike sem osztozott velem sport és egyéb hobbijaimban, mégis jól működtek a viszonyok. Feleségemmel teljesen eltérők vagyunk, de kiegészítjük egymást, mint jin és jang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!