Egy Koreai fiúval fogok találkozni, valakinek van itt tapasztalata Koreaiakkal?
Tudtommal a japánok a fő tapikerülők, persze a koreaiak sem latinvérűek de nem annyira durvák mint ők. Amúgy az egy dolog hogy az általános emberi érintkezésben kerülik a kontaktust de romantikánál azért más a helyzet ;) valahogy szaporodnak ők is és végülis sokkal jobban mint a magyarok ;)
Szóval sztem tuti kedvel, de azért simán lehetnek kulturális/családi okai ami miatt nem folytatja. De azért azt se felejtsd hogy nem egy romantikáról és szerenádokról híres nép szóval simán lehet hogy csak szimplán béna és tőled reméli a kezdeményezést ;)
Azért Vietnám és Korea két egészen különböző hely. Nekem a barátnőm kínai, és az édesapja a mai napig nem tudja, hogy együtt vagyunk (közel 8 hónapja) viszont a mama igen!
Mikor elsőnek mondta neki telefonba, hogy velem randizik (külföldivel), a mama rácsapta a telefont. 2 héttel késöbb újból beszéltek, és a mama már jobban elfogadta tényt, sőt bíztatta, hogy látogasson meg engem Európában. Most pedig én kínában találkoztam a mamával és meg volt velem elégedve!
Apukához még fel kell nőni, nagy kihívás, de haladok az úton! :)
Más emberek! :)
Nálunk is van hasonló precendens, sok helyen találkoztam már olyannal, hogy magyar csak magyarral lehet.. Illetve ha valakinek a barátnője néger akkor a család néha ki is bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!