Miért hív bárki rendőrt, ha azt hiszi migránst lát?
Én ezt nem értem, migránsnak lenni törvénytelen, és nem lehet az utcán sétálni? Arról már nem is beszélek, hogy más esetben meg szükség lenne a rendőrt kihívni, de nem teszik az emberek.
Mert bűncselekmény gyanús az eset.
Ennyire egyszerű.
Itt aki tolja a propagandát, az a 444.
Ilyen hülyeségeket lehizni hírként.
Azt miért nem hozza le, hogy tegnap Rakacaszenden akkora cigány balhé volt hogy mentőt nem lehetett elérni?
Nem értem mit kell felháborodni.
Semmit nem jelent az hogy igazoltatnak a rendőrök, lehetett vagy két perc.
Engem egyszer orosznak néztek mert ushanka volt rajtam, és elkezdtek oroszul beszélni hozzám. Azóta is jót nevetek ha erre gondolok.
Papírok nélkül senki sem lehet Európában, a bevándorlókat a németek is regisztrálják, ellátják ideiglenes iratokkal és megkapják a státuszukat, pl. menekült és az azzal járó juttatásokat: segély, szállás, élelmezés, orvosi ellátás, ruházat, stb.
A németek is igazoltatják őket, de különösen az osztrákok, akik mint azt rebesgetik is, egyre keményebbek ezen a téren.
Engem nem túlságosan érdekel a migráns kérdés, ha van rá pénzünk és a tömeg nem ellenzi, felőlem jöhetnek, bár azért szerintem először a magyar hajléktalanok helyzetét kellene előbb rendezni, de arra sincs se pénz, se akarat.
Németországban a közelmúltig nem volt hajléktalan, egy szobára mindenki jogosult volt, meg egy szerény szociális segélyre, olyan 300 euro körül, de ebben nem vagyok biztos, nem ismerem a pontos összeget.
Nálunk sokan félnek a bevándorlóktól és annyi igazuk van, hogy ha a nem jöhetnek be hivatalosan, akkor a már bent lévők esélyesek az illegális státuszra, ráadásul papírok és ellátás nélkül, vagyis kénytelenségből közelítenek a bűnözéshez, mert valamiből mindenkinek meg kell élnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!