Aki szívesen tanulna meg néptáncolni, de valamiért nem teszi, mert nem teheti esetleg. Mennyi ilyen ember van?
Pl. Elmenne táncolni, csak nem tudja hova. Vagy tud tánccsoportot, de nem mer csak úgy odamenni közéjük, mint ahogy én is tettem, és bekéredszkedni a profik közé. Vagy mert nem koreográfiákat, hanem simán táncot tanulna táncházakhoz. Vagy egyszerűen nem akarna egyedül menni, egyedül tanulni, mert kényelmesebb ha van egy párod, akivel mindig gyakorolhatsz.
Sok ilyen ember van, vagy kevés?
Mellesleg, van a környékemen? Pest vagy Heves megye. :D Ha igen, írhat nekem is, de alapvetően csak az ilyen emberek mennyiségére vagyok kíváncsi bárhol a világban.
Vagy van aki azért nem megy, mert rossz tapasztalata van? Kiközösítették, ilyesmi.
Szerintem sok ilyen ember van.
PL. a helyi magyar házban, amikor valami bemutató van, és 4-5 pár néptáncol, én látom, hogy sokaknak, fiatalnak, öregnek mozog a lába, ahogy ül.
Aztán, amikor hívnak mindenkit, hogy jöjjön, álljon be, akkor megmerevednek, behúzzák a nyakukat és nem állnak föl, hogy beálljanak táncolni.
És akkor jobb a helyzet, amikor van ey pocakos férfi-kövér nő pár, akkor van, aki mégis beáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!