A magyarok miért ennyire rosszindulatúak?
Általában angol oldalakat böngészek, illetve olyan videókat nézek, és ég és föld a különbség a komment szekció között. Persze, ott is vannak bunkók, de messze nem ilyen arányban.
Volt egy modell, akit arcon öntöttek savval. Olyan kommentek jöttek magyaroktól mint:
"Minek göndöriti már a haját ha úgy is ilyen ronda"
"Isten nem bottal ver, biztos megérdemelte"
Most felkapott az a videó, ahol a mennyaszony kutyát kap. Csomóan azon voltak kiakadva, hogy milyen béna ajándék, mert nem drága, ezért nem kellett volna férjhez mennie, miért nem babát akar, milyen ocsmány kutya...
Ismétlem, nem azt mondom, hogy az amerikaiak között nincs ilyen, de bármilyen magyar nyelvre fordított cikk komment szekciójába merészkedek, szinte csak ilyen gusztustalan és rossz indulatu böfögések fogadnak.
Én nem vagyok rosszindulatú. A családban is kb 20 ember közül talán egyre foghatnám rá, hogy az.
Az iskoláim alatt 2 rosszindulatú tanárral és néhány hülye iskolatárssal vetődtem össze.
A szomszédságban, ismerősök között is többségben voltak a normálisak, sőt jóindulatúak. Talán kifejezetten rosszindulatúról inkább csak hallottam, találkozni nem találkoztam velük.
A munkáim során és mások munkahelyi elbeszélései során is csak kb munkahelyenként 1-1 áskálódó munkatárs vagy főnök jutott több, 5-25- akárhány munkatársra.
Nem mondhatom, hogy rosszindulatúak lennénk.
Olvastam angol fórumokat is. Lovast, kézimunkást, gyerekekkel foglalkozóst. De azért hagytam inkább, mert kötözködtek egymással. Magyar helynél jobban. Bár nem élek az interneten, nem figyeltem. Sokan csak poénkodásból írnak dolgokat, szerintem. Nem biztos, hogy rosszindulatból.
Inkább tényleg te vagy rosszindulatú, kérdező.
Igen; találkoztam olyan emberrel is, akinek épp a kezébe adtam valamit, amit régóta keresett, és nekem megvolt, nem is használtam. Ugyan megköszönte, de néhány perc múlva már arról beszélt, hogy neki SENKI SEMMIT nem adott.
Csak a felesége mondta, hogy a pohárkészletet, amiből ittunk, kitől kapták, a szőnyeget ki hozta nekik, ami ott volt.
Van, aki ilyen. Többen vannak, akik meg nem, csak azokkal te, kérdező, nem törődsz, mert a teóriád ellen lenne.
Ha neked ez jó...
8. hozzászóló!
A cenzúra nem lenne szükséges, ha nem lennének ilyenek a magyar emberek.
#18 Én nem gyűlölök egyetlen nemzetet sem. Miért tenném?
Egyáltalán, mit jelent az, hogy nemzetet gyűlölni? A szimbólumait? Magát az országot? Az összes embert, ismeretlenül, aki ahhoz tartozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!