A románok tuoajdonképpen mit tanulnak történelemórán?
Szia!
Ejha...:)
Magyar Királyság...?!?
Ebben az értelemben vett kérdésed alapján azért neked is hiányos a történelemismeret...
"A magyarok hogy egyeztetik össze az ezer éves Magyarországot azzal, hogy az országuk évszázadokon keresztül az Osztrák-magyar monarchia része volt?"
1. Nem "évszázadokon keresztül". Az O-MM 1867-1918 között létezett. Ami 51 év.
2.Nem értem a kérdést. Mit nem lehetne ezen összeegyeztetni? Különösképen, hogy a létrejötte magyar kezdemenyezés volt. Ha valakik, akkor az osztrákok agyaljanak azon, hogy hogyan lehet ezt összeegyeztetni a történelmükkel.
"Szia!
Ejha...:)
Magyar Királyság...?!?
Ebben az értelemben vett kérdésed alapján azért neked is hiányos a történelemismeret..."
Akkor vilagosíts fel, kérlek! Mit tudok rosszul?
Miről maradtam le szerinted?
Szia!
Elnézést ha sértőnek találtad hozzászólásomat.
Hogy miröl maradhattál le...?
A "részletekről...
Anjou-Francia,Habsburg-osztrák/spanyol,
Habsburg–Lotaringiai ház...
Micsoda önjelölt történészek vannak itt.
Először is, az Osztrák-Magyar Monarchia 1867-től 1918-ig tartott.
Korábban a Habsburg bir. része volt, de a habsburg uralkodókat is megkoronázták a Szent Koronával, tehát lehet Magyar Királyságnak tekinteni. A Magyar Királyság 1000-től 1918-ig, majd 1920-tól 1946-ig állt fent. És valóban, ez idő nagy részében ültek külföldi uralkodók a magyar trónon, de ettől még az Magyar Királyság.
És ezzel te is beálltál a sorba...:)
LOL.
Szia!
Értem.
Igazad van,megyek.
Valóban értelmetlen beszélgetni a kérdésedről ennyi logikai tisztánlátás ellenében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!