Nőnapon adjak-e virágot vagy ne a kolléganőimnek?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég dolgozunk együtt, de pl. mikuláskor is adtunk egymásnak egy csokimikulást és most, hogy közeleg a nőnap eszembe jutott, hogy talán illene adni nekik 1 szál virágot. Vagy ez nagyon nyalisnak tűnne?2017. febr. 28. 14:51
1/11 anonim válasza:
Jó a kérdés..
Én se tudom ,tavaly be szoltak hogy még azt se kapták hogy " boldog nö napot"/
Azért mindenkinek nem tudnék venni meg nem is akarok..kivételezek???
2/11 A kérdező kommentje:
Hányan vagytok? Nekem összesen 4 hölgynek kellene adnom, szerintem egy csokor 200 forintos tulipánba vagy nem tudom milyen virágok vannak ilyenkor nem halok bele.
2017. febr. 28. 14:58
3/11 anonim válasza:
Szerintem jó õtlet én eddig minden munkahelyemen kaptam virágot vagy bonbont. Egy szál virág jobb ötlet mint a csoki mert azt nem mindenki szereti. ;)
4/11 anonim válasza:
Persze, adj nyugodtan, örülni fognak neki, és lesz egy jo pontod náluk :)
5/11 anonim válasza:
Ahogy érzed. Én majd akkor köszöntöm fel a nőket nőnapon, ha ők is engem férfinapon.
6/11 anonim válasza:
Ez kizárólag rajtad múlik. Létszám, pénztárca, közösségi élet, kapcsolatok, légkör, ilyesmik befolyásolják.
Ha adsz, figyelmességnek tartják és szerzel nekik pár kellemes pillanatot. Ha nem, akkor sem történt semmi.
7/11 anonim válasza:
Boldog férfinapot kedves Achilles! :) persze minden jelenlévő férfinak! Puszi. Na mostmár megérdemlem a nőnapi köszöntést?
8/11 A kérdező kommentje:
Én szívesen adok, szerintem így illene, elvégre csak velük dolgozom nap, mint nap, csak attól félek, hogy nyalizásnak vennék, bár elvileg jóban vagyunk, szóval nem hinném, hogy így értenék a gesztust.
2017. febr. 28. 19:18
9/11 anonim válasza:
Nyugodtan adj: ez az ünnep erre való. Jó, hogy akad legalább ilyen ember, nálunk is csak 1 van.
10/11 anonim válasza:
Ahogy érzed, szép dolog egyébként. :) Bár én biztos nem adnék senkinek, nem őriztünk együtt libát. Kicsit nyalizás szaga van a dolognak az én szememben. Ebből is látszik hogy nem vagyunk egyformák, és ez így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!