A fiatal menekültek miért bújnak a kapucnijukba?
Valami értelmes ötlet?
Pont azt a benyomást keltik mint amit első ír, de nem lehetnek annyian bűnözők, mint ahány így mászkál. Legalábbis számomra hihetetlen.
A fázik a fejük meg kb. olyan indok, mint hogy a csajok azért rakják ki mindenüket télen is mert melegük van.
A fázik a fejük meg kb. olyan indok, mint hogy a csajok azért rakják ki mindenüket télen is mert melegük van.
Honnan vetted ezt a baromságot? Én még a sapkára is fel szoktam húzni a kapucnit ha ilyen hidegek vannak mint most.
Jó, akkor ezek szerint komolyan gondoltad. Azt hittem ironizálsz. Én mondjuk max akkor veszem fel, ha épp nincs sapka, de rá még nem húztam, mert engem meg az zavar ha csak előre látok.:).
Bár a kérdésben elfelejtettem írni, nem is azt furcsálom, amikor ilyenkor kapucniznak, hanem mondjuk egy szeptember végi napsütésben.
Ha valaki két hónapja nem fürdött, nem mosott hajat, arcot, nem vágatott frizurát, egy szintben fekszik a menekülttáborok porondján a sárlében úszó szardarabokkal, az valahogy nem szívesen mutogatja a csapzott fejét a jólakott, jólfésült, legújabb divat szerint kinyalt ficsúroknak, akik ha meglátják őket, - szándéktól függetlenül - az ég világon kívül semmi mást nem tudnak, mint rögtön nyolcasával a képükbe tolni a kamerát, meg mindenféle marokban világító szrt, hogy jó kis migránsos felvételeket hozzanak össze róluk, mint valami bazári majmokról.
Egyébként nem olyan kirívó szokás, európai suhancokon is rendszeresen fenn a kapucni időjárástól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!