Milyen meglepő olasz szokások vannak?
Ünnepek... bármi, csak meglepő legyen :)
(Olaszországról készítek beszámolót, és segítséget szeretnék kérni, Köszönöm:) )
Ez komoly :) :) :) hehe XD
Jó is lenne ott lenni :'(
Tényleg hagyjuk a hülyeséget, ezt nézd meg, biztos találsz valami hasznosat!
a pisai ferde torony nem görbült el hanem dől szépen lassan lefelé. rosszul lett elkészitve és megsüllyedt
olaszroszágról? hm... tömören:
olaszország legtöbbször a művészetek és az antik kultúrák hazája volt a nagy Római birodalom óta. az antik római kultúra kiemelkedő volt a göröggel szemben is megállta helyét, vezérei dicső képei és szobrai is bizonyitják ezt... majd a reneszánsz otthona is lett mint velence a sóhalyok hidjával(egy hid a börtön és a rendörség között, a halálraitélt iott nézhetett utolsó pillantáts született velencéjére), mellyel egybefűzödik casanova története, hisz ő volt az egyetlen aki a sóhajok hidjáról visszatért. Leonardo da Vinci, tizziano, az olasz reneszánsz egyetemes, kiemelkedő példái... Gondolj a sixtus kápolna festményeire az ádám teremtése, A Mona Lisára. Voltak oylan idők h minden művész Rómába ment ezeket megnézni h tanuljanak belőle, tanulmányozzák
Ám a tudományi része is kiemelkedő sok tudók, galilei példáulé ahogy a felettem lévő emlitette...
De én mindneképp művészi részlt emelném ki..
Remélem segitettem^^
Én nagyon szeretem Casanova történetét ha érdekel téged is irj egy e-mailt
Meglepő szokás még h kedvesek az emberrel egyszer voltam kinn nyaralni és egy kedves kis 21 éves sráccal ismerkedtem^^... és egy romantikus csokolózás tanuja lettem a tengerparton a napozóágyak között^^ majd megszólalt a háttérben a tüzijáték.. ő tudta h lesz.. és meglepett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!