Miért szeretnek a britek ellenkező neműnek öltözni?
Két eset lehetséges:
-homofób vagy
-belterjes népség akiknek a felmenői egymással párosodtak és ezért alakultak ki az ilyen deviáns szokások, mint a nőnek öltözés.
Én Britanniában élek, de még egyetlen turistacsoportot sem láttam, akik nőnek öltöztek volna. Akik igen, azok meg nők is voltak.
Amúgy bírom az ilyen megfogalmazásokat, hogy tele van a 7. kerület velük. Biztosan láttál valami melegbár környékén két háromfős társaságot, és máris lehet úgy tálalni, hogy tele van velük, ellepik az egész 7. kerületet... Nem gondolkodtál még az újságírói pályán? Azok szoktak ilyeneket lódítani, hogy hangzatosabb legyen a cikk címe.
Én meg bírom az ilyen "én bírom az ilyen általánosításokat" -tartalmú mondatokat. Imádom, hogy bárki bármit leír, ami VALÓBAN jellemző egy nemzetre, az rögtön és azonnal általánosít. Gyere haza Britanniából és menj végig egy héten keresztül minden este a romkocsmákon, fogadok, hogy legalább 5 ilyen csoporttal fogsz találkozni. És ha nekem nem hiszel, tessék, nem csak én figyeltem ezt meg:
Nem lehet az, hogy tényleg nőkről gondolod, hogy férfi lenne, csak nőnek öltözött?
Mert az angol nők között elég sok férfias kinézetű, lópofájú, erősállú van. De a hangjuk szép rendes magas nőies.És a lábuk is jó nagy.
Lehet, hogy tényleg nők, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!