Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Magyarországon lehet még...

Magyarországon lehet még utcán fingani? Vagy azért is feljelent a rendőr?

Figyelt kérdés
Évek óta nem jártam Magyarországon, most nyáron viszont hazalátogatok 1 hétre. De hallottam, hogy vannak elég eszement törvények mostanában, pl. hogy tömegközlekedésen ha vizet iszol, megbírságolnak, piroson átgyalogolsz, bírság, stb. Szóval mire készüljek? Hány forintot váltsak ezekre a bírságokra tartalékolva? Köpködni, fingani lehet?
2016. máj. 28. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Vannak azért megfontolandó szabályok, a pirosnál sétálás valóban kerülendő. Meg például nem ajánlott láncfűrésszel maszturbálni. Jó hír, hogy vizet már szabad inni(utasfülke-forradalom). Fingani csak csendesen, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes....

[link]

Fingani csak csendesen, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes....

2016. máj. 28. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Hinnye, az egyik sor törlendő....
2016. máj. 28. 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
A láncfűrészes maszturbálás törvényellenes vagy csak nem ajánlott egészségi okokból? Otthon a kertben maszturbálhatok láncfűrésszel?
2016. máj. 28. 11:05
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Kedves Zoli! "Köpködni, fingani" ne gyere haza. Maradj csak ott ahol vagy.
2016. máj. 28. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Köpködni bunkóság.

Fingani csak halkan, hogy ne tudják, hogy te voltál.

Inni lehet, csak egy eszement városban találtak ki ilyet.

De tényleg, csak ezért ne gyere haza.

Piroson büntetés teljesen jogos.

2016. máj. 28. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, hogy elmentél, tragikus, hogy itt milyen állapotok vannak. Nem tudom, mikor mentél el, de iszonyat, hogy mi megy Magyarországon - gyakorlatilag rendőrterror van. Nem hogy fingani nem szabad az utcán, a szomszédomat, a Gazsit nyilvános böfögésért jelentették fel, a haveromat, a Sanyit meg azért bírságolta meg a rendőr, mert rózsaszín póló volt rajta. Engem egyszer bevittek a helyi kapitányságra, mert eldobtam egy csikket, máskor meg a 40 fokos melegben inni merészeltem a BKV-n egy kortyot, hát nem elkapott az ellenőr, megállította az egész buszt, odahívott három rendőrjárőrt és mindenki szeme láttára 20.000-es bírságot szabott ki? A múltkor sétáltattam a csivavámat a Városligetben, szegénynek épp kakilnia kellett, és öt rendőr ott termett, azt mondták, hogy jó napjuk van, ezért 50.000-rel megúszom, és valami hülye törvényt idéztek, amit épp most fogadott el a Parlament. Én békeszerető vagyok, nem csinálok balhét, de egyik barátom, a Józsi mesélte, hogy őt ugyanígy meg akarták bírságolni, mert köpött egyet az utcán (az ő családjukban ez a szokás) de cirkuszt csinált, erre bevitték, 72 óráig benntartották, levetkőztették, testüregvizsgálatnak vetették alá, ami közben fingott, ezért megint megbírságolták 50.000 forintra, majd jegyzőkönyvet vettek fel az egészről, bíróságra vitték rendőri eljárás akadályoztatása miatt, és egy hétig 24 órás háziőrizetben tartották, ami alatt nem volt szabad fingania, mert már azért is büntet Magyarországon a rendőr. Mint láthatod, elképesztő dolgok vannak Magyarországon, nem is ajánlom, hogy visszagyere, maradj ott, ahol vagy, sokkal jobb az, bárhol is legyen, hidd el.
2016. máj. 30. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
A rendőrnek szabad neked nem!!
2016. júl. 6. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!