Az gáz ha jobb kezes vagyok és a jobb kezemen hordom az órámat? A bal kezemen nem kényelmes, zavar, nem tudom miért :D
Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 14:38
2/6 anonim válasza:
Elég sokan a jobb kezükön hordják, nincs benne semmi különleges.
3/6 Steve Balogh válasza:
Ott hordod ahol kényelmes.
Bruce Willis is a jobb csuklóján viseli az órát, és nem hiszem, hogy foglalkoztatja ez a kérdés.
Habár ő Bruce Willis :)
4/6 A Tengerész válasza:
Én meg egyáltalán nem hordok órát. A legnagyobb királyság, ha eljut valaki idáig, hogy le van ejtve az idő. A kérdésre, már miért lenne gáz?
5/6 anonim válasza:
50 éve, lévén a nagybátyám órás, azzal villogtam, hogy nekem jobbkezes óráim voltak. Az akkori mechanikus órák némelyikén (Poljot) ugyanis meg lehetett fordítani a számlapot.
6/6 anonim válasza:
Elég furcsán nézhet ki, ahogy fölveszed, ha nem vagy balkezes.
Láttam néhányszor, divat, vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!