Mit adjak a locsolóknak ajándékba?
Figyelt kérdés
én nem tartom jó ötletnek a pénzt, viszont nem tudom, hogy 14-15éves fiúk örülnek-e még a csokitojásnak, vagy azt adni már nem szokás?2010. márc. 26. 22:31
11/15 anonim válasza:
Gondolom 14-15 éves már örülni fog egy puszinak is a tojására.
12/15 anonim válasza:
Na ezért nem engedek be idegeneket, hogy locsolgassanak... A barátom és a nagybátyám meglocsol, ők kapnak csokitojást (imádják a csokit mindketten), akinek meg ez csak pénzgyűjtőkörút, hogy minden házba becsönget és mindenkit végiglocsol, hogy pénzt kapjon (felénk ez szokás sajnos, pedig lakótelep), annak nem vagyok itthon:)
13/15 Plaga válasza:
Azért milyen gáz már, hogy amikor én is kis csíra voltam (12-13 évesen), akkor lovettáért mentem alapjáraton. Aztán már én éreztem cikinek, ha zsét adnak. csokitojás a legjobb. Mármint én indokolatlanul brutálisan nagy mennyiségű csokinak tudnék örülni :D
14/15 anonim válasza:
nekünk tavaly jöttek olyanok is akiket ne is ismerünk :O és anyu adott nekik 200 ft- ot és egy csokitojást! én ezt egy kicsit furcsáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!