A japánok tényleg nagyon cikinek tartják ha valaki animézik?
Figyelt kérdés
Tervek szerint jövőre fogadni fogunk egy japán cserediákot. Nem nevezem magam otakunak, csak néha szoktam nézni egy-egy részt meg van pár cuccom is. Múltkor említettem a barátaimnak, hogy majd fogadunk egy japánt, tiszta hülyének néztek és mondták, hogy náluk ez nagyon nem közkedvelt dolog és így nagyobb valószínűséggel a cserediáknak se fogok szimpatikus lenni. Nem nagyon ismerem ott az ilyesfajta dolgokat, de ez tényleg igaz?2016. jan. 1. 20:09
1/4 anonim válasza:
Tekintve, hogy az összes anime Japánban készül, kizártnak tartom, hogy ezek kizárólag exportra készülnének. Próbáld megismerni a japán gyereket, ne a sztereotípiákból indulj ki.
2/4 anonim válasza:
Dehogynem szeretik őket, sőt...!
A japánok az otakukat és a neet embereket vetik meg, akik nem dolgoznak, tanulnak, helyettük otthon ülnek, és nem csinálnak mást, csak fekszenek, esznek, filmet, animét néznek, játszanak, stb.
Az animeipar igazán jelentős Japánban, főleg az országon belül, több milliárdokat kereshetnek rajtuk.
3/4 anonim válasza:
Az biztos, hogy mangát rengetegen olvasnak. De mindenhol és minden korosztály. Azt viszont nem tudom, hogy animét néznek e.
4/4 anonim válasza:
Nagyon sokan szeretik ott az animéket, rengeteg dolgot anime karakterekkel reklámoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!