Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mai világban miért nem szereti...

Mai világban miért nem szeretik a fiatalok a mulatós zenét?

Figyelt kérdés

2015. nov. 23. 22:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok fiatal szereti a mulatós zenét, csak nem a mindennapokban. Például otthon, ha zenét hallgatok, soha eszembe nem jutna mulatóst berakni. De ha egy olyan szórakozóhelyen vagy eseményen vagyok, ahol az emberek jól érzik magukat, iszogatnak, és ott szól mulatós zene, szívesen hallgatom és mulatok rá. Nincs is jobb, mint régi mulatósokat énekelni részegen a haverokkal! :)

25/N

2015. nov. 24. 19:44
 12/25 anonim ***** válasza:
A kisgrofo vagy mi a fene a legnezettebb video! Az nem mulatos zene?
2015. nov. 25. 01:15
 13/25 A kérdező kommentje:
kisgrófo-nak erotikus a hangja b ssza a fülemet
2015. nov. 25. 05:42
 14/25 berkeczy válasza:
100%

SOK fiatal szereti...

van aki nem...en sem rajongtam...erte...ma mar szeretem...mindenki...minden valtozik...izles dolga..

2015. nov. 26. 13:37
 15/25 anonim ***** válasza:

Nagyon sok fiatal szereti, leginkább a 16 éves szoliba járó, apuci-anyuci által pénzelt kislányok és kisfiúk.

Szerintem az igényes zene nem itt kezdődik, de pár pálinka bedobása után házibulizva már egészen oké.

2015. nov. 29. 10:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

A popzenék között is nagyon sok az ócska zene, de a mulatósban szinte csak az van. A cigányzene nem keverendő ezzel össze. Lehet, hogy sok cigány szereti, de az igazi cigányzene érték, és még élvezhető is. Bár nem divatos, az tény, és egy discoban nem azt fogják benyomni.

Viszont egy normális discoban nem is mulatós megy, maximum falun, ahol az a közkedvelt. Részegen lehet, hogy elmegy, de engem rettentően idegesít, mivel nagyjából egy kaptafára készül az összes ilyen zene. Kevés van közte, ami kitűnik a többi közül és még hallgatható is.

2015. nov. 30. 09:08
 17/25 Markobardos válasza:

Én mai fiatal vagyok, de szeretem a mulatós zenéket.

Szerintem egyébként az lenne a normális, hogyha a mai fiatalok, nem lennének úgy begyökösödve, és rájönnének, hogy attól, hogy nemcsak a mai slágereket hallgatják, attól még emberek maradnának! szerintem egy ember nyugodtan hallgathat többféle zenei stílust is!

2015. dec. 2. 10:07
 18/25 Markobardos válasza:
és ez az amit sok fiatal nem tud!
2015. dec. 2. 10:08
 19/25 A kérdező kommentje:
Azért örülök hogy vannak még olyan fiatalok (14-20) akik azért tudnak más zenéket is hallgatni nem csak a TUC-TUC Kenyér című állatságot. És még ezek nevezik magukat menőnek, pedíg ha tudnák hogy egy normális zenében mennyi érzelem van, csak sajnos nem tudják mert ehhez már nincs eszük. Itt telik meg az agyi kapacitásuk.... Köszönök minden választ, minden válaszolónak :)
2015. dec. 2. 19:54
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a régi világban sem szerette mindenki. Én például sokkal jobba kedvelem a szimfónikus metált vagy a filmzenéket. Azokra jobban tudok relaxálni. Ha magyar, akkor legyen népzene, de ilyen szintis dáridós vacak, mert ezektől a hidegrázás kerülget!
2015. dec. 6. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!