Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A török fiúkkal tényleg jó...

A török fiúkkal tényleg jó vigyázni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy Bécsben dolgozom és van itt egy török srác, aki állandóan udvarol és igen ragadós.

Viszont, meglehetősen jóképű.Nem az a tipikus szakállas, szőrös török, hanem más típus.

Én 19 éves vagyok, ő 22.

Viszont, olyan sok rosszat hallani a török fiúkról.Tetszik is, viszont kissé félek tőle.

2015. aug. 20. 21:15
1 2
 11/13 anonim válasza:
79%

És még akkor, ha vallásilag egy a nézetük - ezt azért még hozzá kell tenni. Ha a nő ugyanazt az eszmét vallja! Ilyen egyszerű. Az én férjem is török és muszlim és én is az vagyok, nem miatta vettem fel az iszlámot hanem előtte is az voltam és nem vagyok elnyomva.

Egyezik a gondolkodásmód, a nézet - ez kell.

Kérdező, ne haragudj, de az említett "ragadós" török fiútól ne várj csodát, nem ő lesz valószínűleg a kivétel. Hiszen egy a vallását betartani igyekvő muszlim nem fog "ragadni" rád. Tehát ő is valószínúleg tudja, hogy jóképű, nem nagyon fűznék hozzá nagy reményeket.

2015. aug. 24. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:
62%
Hol van itt nő? Én gyerekeket látok.
2015. aug. 24. 22:04
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

Ugh.... Miért kell kapásból általánosítani? Igen, lehet, hogy csak kihasznál, nem arra kellesz neki, amire te gondolod, stb. De az ellenkezője is igaz lehet. Meg bármi a kettő között.

Csak akkor jössz rá, mi az igazság, ha jobban megismered. Ha tetszik neked meg szimpatikus, járj vele nyugodtan. Nem kell kapásból lefeküdni vele, meg a nevére íratni az összes ingatlanodat meg a bankkártyád PIN-kódját megadni neki. >_< Ha nem hagyod magad kihasználni, akkor nem használ ki. Ha nem hagyod magad hülyére venni, akkor nem tud hülyére venni. Rajtad múlik az egész, nem rajta!

Találkozz vele, vacsorázz vele, menj vele moziba, sétálni, kávézni, fagyizni, kutyát sétáltatni, mit tudom én... ISMERD MEG! Aztán majd eldöntöd, hogy érdemes-e az idődre vagy sem a továbbiakban!

2015. szept. 4. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!