A tarsolylemezt mivel, vagy hogy szokták a tarsolyra felilleszteni?
Figyelt kérdés
szegecsekkel körben? Vagy olvastam máshol, hogy két kis kampó segítségével...2015. jún. 17. 22:37
1/2 anonim válasza:
Én csak hobbiból készítem őket de én szegecset hasznalok.
2/2 A kérdező kommentje:
hm örülök, hogy írtál :) nekem ez lesz az első lemezes tarsolyom.. Írtam pár neves tarsolykészítőnek, segítségkérés gyanánt, de nem válaszoltak.. :( Segítesz?
Van pár homályos dolog, sajnos nincs ismeretségi körömben olyan, aki tudna segíteni...
1. a rézlemez szegélyét hogy alakítod ki? Hajtással?
2. miután kilyukasztottam a tarsoly elemeit, milyen technikával fűzzem őket össze bőrcsíkkal? És persze: hol kezdjem?
holnap érkeznek a szegecsek, ma a lemez is megérkezett, kipróbáltam, annyira jó :) 0,2 mm, szuperül domborítható
2015. jún. 18. 20:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!