Vannak itt jegyellenőrök? (BKV, MÁV, VOLÁN, stb). Mesélnétek sztorikat? Milyen dumákkal próbálnak általában kibújni a bliccelők?
Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 14:06
1/5 anonim válasza:
Mesélhetnének arról is, milyen indokot találnak ki, mikor olyat büntetnek meg, akinek rendesen kezelt jegye van! (velünk is megtörtént!).
2/5 anonim válasza:
Első: Mert miért büntettek meg ha van jegyed?
3/5 anonim válasza:
Mert állítólag duplán volt kezelve.Egy frászt! Azóta több jegyet is megnéztem és az enyém rendben van!
4/5 anonim válasza:
Szerintem a legtipikusabb a bérletem van de nincs nálam, személyi sincs, de bediktálom az adataimat, következőnél leszállok, rendőrt várni nincs időm, sietek.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyszer tanúja voltam annak, hogy egy néni fél óráig győzködte az ellenőrt valami olyasmiről, hogy ő azt hitte, hogy a jegy eleve kezelve van, és ha megvesz egy jegyet, azzal nem kell semmit csinálni (elkapták, de volt jegye, csak nem kezelte). Nagy szomorú arccal kérdezte az ellenőrt, hogy most tényleg azt hiszi-e, hogy direkt át akarja verni. Az ellenőr helyében azt mondtam volna, hogy "persze, minden második ember ezzel próbálkozik".
2015. máj. 7. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!