Mi a véleményetek erről a dokumentumfilm részletről?
Figyelt kérdés
Én személy szerint teljesen le vagyok döbbenve, főleg a művelet közben vigyorgó "anyán". Még az állatok sem tesznek ilyet a kölykeikkel. Ennél már csak a kínai lótuszláb viselt meg jobban.
2015. ápr. 30. 21:32
1/1 anonim válasza:
Ismerem ezt a szokást. Már én is sokat gondolkoztam, hogy miért tesznek ilyet az anyák a lányaikkal. Borzalmas... Talán azért, mert velük is így tettek, és a nagyanyjukkal is, és azt gondolják, hogy ez így helyes. De hogyan alakulhatott ki ez a szokás? Valami értelmének csak kellett lennie. Talán félreléptek a nők, ebből gyerekük született, és a férjük kidobta őket gyerekestől, így aztán éhen haltak a nők is, és a gyerekeik is. Akkor már jobb elviselni ezt a fájdalmas beavatkozást és lemondani a szexuális élet öröméről, mint esetleg egy félrelépés miatt éhen halni... Nem tudom, csak gondolkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!