Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Állítsak május fát annak a...

Állítsak május fát annak a lánynak aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk és nagyon szerelmes vagyok a lányba. Állítsak neki május fát szerintetek?
2015. ápr. 18. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
igen!
2015. ápr. 18. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen.:)
2015. ápr. 18. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ha tudsz ugy fat szerezni, hogy nem magan teruletrol vagod ki, es nem teszed tonkre a fat, hanem csak egy agat hozol el, akkor igen. biztos, hogy orulni fog neki
2015. ápr. 18. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Egész nyugodtan!

Sokan nem ismerik ezt a szép hagyományt manapság. Haverjaim közül is én voltam az egyetlen aki már csinált ilyet úgy 7 évvel ezelőtt akkor alig 16 éves voltam még, és bár a lány örült neki, ennek ellenére nem jöttünk össze :( De az idősebbek meg a lány nővére is értékelte a gesztust hogy a mai világba egy ilyen fiatalnak eszébe jutnak az ilyesmik. Persze időnként szoktam látni május elején ilyet de többnyire faluhelyeken. Mivel most jelenleg fuvarozok így elég sok településen megyek át de ott is több kisebb utcába kell bemenjek és május 1 környékén 30 ból 3 helyen ha láttam ilyet, pedig ismerem a környék nagy részét sok fiatal lány lakik arra, akinek van párja!

2015. ápr. 18. 23:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Akkor fogok állítani:D

2015. ápr. 18. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Majd mutassál fotóóót!:)

FotóKAT!

Az egyes fázisokról.:)

2015. ápr. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!