Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A török emberekre mik a...

A török emberekre mik a jellemző tulajdonságok?

Figyelt kérdés
Például milyen színű a szemük,hajuk és a bőrük?A nők hogy hordják a hajukat?
2015. márc. 7. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Ha nézed a Szulejmán sorozatot ott teljesen tipikus török arcokat láthatsz.

Amikor Isztambulban jártam, megdöbbentem hogy milyen sok a feltűnően szép nő a törökök közt. Sötétszőkétől a fekete hajig megtalálható köztük is több hajszín. A többségnek dús haja van, ezért biztos sokat kell bíbelődniük a szőrtelenítéssel is. A nők többségének nagyon szép arca van. Sötét szemük és a legtöbben fekete tusvonallal hangsúlyozzák. Beszéltük is hogy milyen furcsa hogy a magyar nőket mondjuk a legszebbnek, és az a hír járja hogy a szőke magyar nőkért a törökök oda vannak. Közben a török nők ezerszer szebbek mint a magyarok.

2015. márc. 7. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Sötét tónusok jellemzik őket. Barna-fekete haj, barna szem. A bőrük lehet fehér vagy kreolos, mint az araboknak. Nagyon tipikus arcuk van. :D

A férfiaknak általában van szakálluk (teljesen csupasz arcúval még nem találkoztam).

Sok nőt láttam kiengedett hajjal. Van, aki hord kendőt, van, aki nem (a férjezettek közül se mindenki).

2015. márc. 7. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Félszeműjek mind, oszt handzsárral hadonásznak, jatagánnal jattra várnak!
2015. márc. 7. 18:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nézem a Szulejmant csak annyira szeretem a török kultúrát legszívesebben törököt tanulnék és úgy szeretnék kinézni mint ők ezért kérdeztem.
2015. márc. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!