Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért lenne nekem kötelező a...

Miért lenne nekem kötelező a magyar dolgokat szeretni?

Figyelt kérdés
Mint rengetegen mások is a generációmból, én is sok külföldi zenét hallgatok, külföldi filmeket nézek, külföldi kajákat eszem, mert én ezeket szeretem. Állandóan megkapom, hogy én magyar vagyok, nekem a magyar dolgokat kellene szeretnem. Miért is? Attól, hogy magyar vagyok, mért lenne kötelező istenítenem mindent, ami magyar? Miért baj az, hogy én inkább olyan dolgokkal foglalkozok, amiket szeretek? Biztos vannak sokan, akik szeretik a magyar dolgokat, bajom nekem sincs velük, de nem rajongok értük betegesen. Ettől én most mért lennék rossz ember?
2015. jan. 22. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, vagyis remelem, hogy meg nagyon fiatal vagy es azert erdekel mas mit gondol rolad...

Mindig lesznek ilyen emberek, akiknek ez vagy az nem jo, es bele masznak a velemenyukkel mas emberek dolgaiba.

Ne foglalkozz veluk, hidd el, sokkal szabadabbnak fogod erezni magad. Tapasztalatbol mondom.

2015. jan. 22. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is hülyének néznek, mert se a pálinkát, se a Tokajit nem szeretem. Szarni rá.
2015. jan. 22. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem kötelező bármit is szeretni, az ízlés mindenki magánügye.

Ez a magyar paszományos melldöngetés meg műanyag kardcsörtetés sajnos a politikai hullám velejárója. Remélem hamar elmúlik, ne foglalkozz vele.

2015. jan. 22. 13:26
 4/5 Kései Sirató ***** válasza:
Egyáltalán nem kötelező.
2015. jan. 22. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kötelező! Szépen is néznénk ki. Szerencsére ma már kitágult a világ, mindenki rengeteg dolgot megismerhet, és kedvére válogathat, mi tetszik neki és mi nem.

Ami jó, az jó, függetlenül attól, hogy melyik országból származik.

2015. jan. 23. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!