Mennyire tartanak minket turáni népeknek ott Keleten?
Azt tudom, hogy magyar honlapok Magyarországot is e népek közé sorolják. PL. itt:
(lehet hogy pont ez nem magyar honlapról van, de ismerem a képet egy magyar portálról)
De amikor külföldi portálok mutatják be a turáni vagy türk népeket, azok között nem szerepelünk!
PL. ezen:
Még csak meg sem említenek minket.
De itt sem:
Pedig én úgy tudtam, hogy rokonoknak tartanak minket! Most akkor mégsem? Vagy hogy van ez? Sz*rba sem vesznek minket ők sem? :S
"Sz*rba sem vesznek minket ők sem?"
- És akkor még a sumérokról és etruszkokról ne is beszéljünk...
Nem a származáselméletről akarok vitatkozni.
A 3. válaszolónak meg annyit h jobb lett volna ha nem írsz semmit, önmagadról szegénységi bizonyítvány a kötekedésed, retard.
Természetes turáninak tartanak minket!Sok videó van a youtubon erről pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=kbbSi6mN7Oo&feature=video_res..
Nézz körül ott!
"A 3. válaszolónak meg annyit h jobb lett volna ha nem írsz semmit, önmagadról szegénységi bizonyítvány a kötekedésed, retard."
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!