Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A spanyolok tényleg fél órás...

A spanyolok tényleg fél órás késéssel mennek vendégségbe, úgy illik náluk?

Figyelt kérdés
Ezt olvastam most, hihetetlen, hogy megy ott akkor az asztalfoglalás?

2014. okt. 19. 01:35
 1/5 anonim válasza:
Igen. Mi egyszer mentunk vacsorara es azt hittuk elneztuk a cimet, mert meg senki nem volt ott!
2014. okt. 19. 01:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Magyarországon 5-10 percet illik késni.:)

2014. okt. 19. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:

"Magyarországon 5-10 percet illik késni.:)"

EZT meg honnan szeded? Ha valaki KÉSIK, az mindenhol bunkóságnak számít, kivéve, ha nagy ritkán valami komoly oka van - a közlekedés NEM ok, az illik beleszámítani elöre.

2014. okt. 19. 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát én ilyet Spanyolországban nem tapasztaltam. A spanyol barátnőm percre pontosan jött értünk a szállodába első nap, illetve másnap is időre ott volt, ahol megbeszéltük a találkozót.

És itthon sem illik késni, max. színházban, az előadás-kezdéssel.

2014. okt. 19. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen illemszabály hogy késel,vagy nem.Belefér az időbe, fél óra késés az nem késés még.Ha voltál már Spanyoloknál akkor tudod hogy nincs pontos üzlet nyitás sem és zárás sem .Van inkább vendégségben jelentősége annak hogy erkölcsösen öltözz.
2014. okt. 20. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!