Mit szoktatok csinalni, amikor szepen sut a nap kint?
Fuggetlenul a homerseklettol/ evszaktol.
Kimentek, hova mentek, mivel toltitek az idot kint?
Vagy inkabb bent teveztek a sotet szobaban? :)
Általában a szomszédasszonnyal dumálunk, vagy kertészkedni szoktam. Kiülni a hintára és olvasgatni.
De mivel még nagy a hó és csípős hideg van, csak a dumálás jött össze, de az se sokáig, mert én jöttem vissza takarítani, neki meg felébredt a kislánya.
Most azon gondolkodom, hogy sütni kellene valami fincsit.:)
14:47-es egyutt erzek veled! :(
Tok gaz, hogy kint 7agra sut a nap, kb kismillio dolgot lehetne csinalni, es mi meg benn a szobaban tanulunk a vizsgara, stb.
Szivas a kobon... :(
De hat egyszer ennek is vege lesz, aztan lehet meg visszasirjuk :D
Hat ha lenne kutyom en is vinnem most setalni (egyel tobb alibi lenne, hogy kszabaduljak innen :D )
Koszi, sziasztok :)
Jaja, mint már előttem írták....
Redőny lehúz, és fojtatom a gépezést....
Van mikor nyáron is ezt csinálom.
Pl volt olyan hogy 1 hétig pizsibe voltam itthon, és gépeztem, aludtam, ettem....
Még csak le sem mentem egyszerse a 3. ról. XD
Ez olyan 15 éves koromban volt, azóta a rekordom 2 nap, utánna nem bírom tovább itthon....
Nekem is volt egyszer ilyen, amikor naon depis voltam...de amugy nem birom bent.
En legszivesebben olyankor le sem feludnek, marmint hogy legyen 24 ora napsutes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!