Ti mit szerettek az Egyesült Államokban?
"Szexi amerikai csajok": Azért ne a filmeket vedd alapul ahol még a statisztákat is top modellek közül válogatják. Nem hinném,hogy egy átlag amerikai nő szebb lenne egy átlagos magyar nőnél. Csak annyi az előnyük,hogy a négerek és ázsiaiak kedvelői is sok egzotikus csajt nézhetnek.
Autók: Oké ebben egyetértek.
Zene: Itthon is hallgathatsz amerikás rockot ahhoz nem kell elmenni odáig.
Gyönyörű tájak: Ebben is egyetértek. Minden tájban meglehet találni a szépséget.
"nem veszik annyira komolyan az életet az emberek, nem olyan nyersek mint a magyarok. *-*"
Ez a déli államokra szerintem nem igaz ott bigott vallásos szentfazék az emberek jó része. Az ország nagy részére talán igaz.
Összefoglalva: Nem vagyok USA ellenes de nemis imádom. Sok jó zene,film,találmány származik az országból. De nem is vonz annyira,hogy oda szeretnék költözni.
Az amerikaiak lazak, tobbseguk kedves, nekunk is vannak amerikai barataink (mi nem otthon elunk de nem is az allamokban), kedvelem a szabadsagszeretetuket , hogy mosolygosak, es teljesen hianyzik beloluk a "dogoljon meg a szomszed tehene is"
Egyebkent en amugy is amerika-barat vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!