Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ti mit szerettek az Egyesült...

Ti mit szerettek az Egyesült Államokban?

Figyelt kérdés
Én a szexi amerikai csajokat, az izom autókat, https://www.youtube.com/watch?v=fLv9wJCnFco az ilyen jó kis amerikai rockot :D , a gyönyörű tájat, és hogy nem veszik annyira komolyan az életet az emberek, nem olyan nyersek mint a magyarok. *-*
2014. okt. 4. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Ezen az oldalon csak utálni szabad az Államokat. Igaz mellette mindegyik majom amerikai zenét hallgat, amerikai filmeket néz, amerikai ételeket zabál stb.
2014. okt. 4. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Jogos sajnos...
2014. okt. 4. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
egyetertek kerdezo, amugy meg ugy ahogy van az egesz amerikai kulturat csipem..a sportoktol az autokig..a zenetol, a fegyverekig mindent..naphosszat lehetne sorolni mennyi jo dolog van ott.mivel eltem is ott igy eleg nagy amerikanizalodas van bennem vagom is a szokasokat bar a szokasok az komplexebb tema mert ugye regionkent valtozik stb stb..persze vannak egysegesek lsd halaadas napja etc etc
2014. okt. 4. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem Amerikát. Az amerikai focit, a hot-dogot, meg más amerikai kajákat, meg magát a hangulatot. Imádom Queens-t (NY), nagyon hangulatos hely, Sokkal lazábbak az emberek. És ott négerek élnek és nem cigányok.
2014. okt. 4. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Alapvetően USA-ellenes vagyok, de ettől függetlenül elismerem, hogy elég sok szerethető dolog van Amerikában. Az izomautók, a rock és a heavy metal, az amcsifoci, a country-kultúra, de legfőképpen az, hogy ott még mindig él a nemzeti összetartozás, és normális dolognak számít a hazaszeretet.
2014. okt. 4. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
heavy metal for life!!!!!!
2014. okt. 4. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:

"Szexi amerikai csajok": Azért ne a filmeket vedd alapul ahol még a statisztákat is top modellek közül válogatják. Nem hinném,hogy egy átlag amerikai nő szebb lenne egy átlagos magyar nőnél. Csak annyi az előnyük,hogy a négerek és ázsiaiak kedvelői is sok egzotikus csajt nézhetnek.

Autók: Oké ebben egyetértek.

Zene: Itthon is hallgathatsz amerikás rockot ahhoz nem kell elmenni odáig.

Gyönyörű tájak: Ebben is egyetértek. Minden tájban meglehet találni a szépséget.

"nem veszik annyira komolyan az életet az emberek, nem olyan nyersek mint a magyarok. *-*"

Ez a déli államokra szerintem nem igaz ott bigott vallásos szentfazék az emberek jó része. Az ország nagy részére talán igaz.

Összefoglalva: Nem vagyok USA ellenes de nemis imádom. Sok jó zene,film,találmány származik az országból. De nem is vonz annyira,hogy oda szeretnék költözni.

2014. okt. 5. 19:08
 8/9 gago77 ***** válasza:
En azt csipaztam legjobban Amcsiban, mikor ott voltam, hogy bazisok hely van. Nem kell nyomorogni se az utakon se a varosban, nincsenek szuk utak, stb. Persze a dugo az ott is dugo, de amint kijutsz a varosbol a hatalmas ter egyszeruen lenyugozo erzes es latvany. Konnyu a csajokkal is, csak meghivod par italra es mar viheted is az agyba (akkoriban meg ezt szerettem), de ha igazi, melyerzesu lanyt keresel, akkor meg vagy love, mer olyat nehez ott talalni.. A gyorskaja ott a legfinomabb, de lassuk be, aki olyan csaladbol jon, ahol foztek, az nem fog beleszeretni semmilyen gyorskajaba.. Amugy meg minden a penzrol szol odaat es persze haverok, buli, lazasag, ja..
2014. okt. 7. 13:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Az amerikaiak lazak, tobbseguk kedves, nekunk is vannak amerikai barataink (mi nem otthon elunk de nem is az allamokban), kedvelem a szabadsagszeretetuket , hogy mosolygosak, es teljesen hianyzik beloluk a "dogoljon meg a szomszed tehene is"

Egyebkent en amugy is amerika-barat vagyok.

2015. okt. 18. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!