Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ha köszönök egy idős bácsinak,...

Ha köszönök egy idős bácsinak, hogy "Csókolom! ", miért köszön vissza ugyan így?

Figyelt kérdés
Falun élek és itt azt szoktam meg, hogy csókolomot kell köszönni az időseknek. Ők meg ugye szervuszt szoktak általában visszaköszönni. Ez eddig működött is... De ma egy 70 év feletti bácsinak köszöntem csókolomot és visszaköszönt, hogy csókolom! Ez egy új szokás vagy nem értem..? 14/L

2014. aug. 4. 21:47
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Nőknek mondják azt hogy csókolom.

Pl ha én 40 éves lennék akkor egy 35-40 évesnek is simán mondhatnám hogy csókolom ha nagyon udvarias akarok lenni. Vagy ami még szebb hogy Kezét csókolom.

2014. aug. 24. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Amikor idős úr köszön fiatal lánynak(neked) Csókolómmal akkor mond neki vissza azonnal, hogy "Csak csókolnád"!!!

Az idős úrnak feltehetően nagyon bejössz és azért köszönt neked csókolómmal.

2022. aug. 3. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!