Miért ünneplik a kommunisták, liberálisok, ateisták, kozmopoliták a Karácsonyt?
Minek az ünnepe is a Karácsony? A testté lett ige ünnepe, amikor azt ünnepeljük hogy a János evangéliumában felsorolt és kinyilatkoztatott dolgok valóra váltak, és a megváltás műve elkezdődött Krisztus születésével.
Az említett csoportok pedig gyűlölik Krisztust, vagy éppen tagadják. Hogy is van ez?
A keresztények sem ünneplik Sztálin/Rákosi/Kádár születésnapját? A homokosparádén sem vonaglanak tarka rongyokban. Akkor hogy is van ez?
Kedves kérdező, én maximálisan megértelek!
Hányingerem van ezektől az "emberektől".
Meg attól is, hogy olyanok oktatnak ki a saját keresztényi hitemről, akik egy sort sem olvastak a Bibliából, de okoskodnak.
A karácsony nem a szeretet ünnepe, nem fenyőünnep, hanem KRISZTUS KIRÁLY születésének napja, a fény megszületése!
A kreszténység pedig nem a szeretet vallása hanem az igazságé!
"Aki jobban szereti anyját, vagy apját, nem méltó énhozzám!" "Nem azért jöttem a világba, hogy békét hozzak, hanem kardot!"
Aki nem gyűlöli a rosszat, az a jót árulja el.
Nem lehet egyszerre a jót és a gonoszt, Istent és az ördögöt is szolgálni.
Hungarista üdvözlettel békés karácsonyt azoknak, akik tudják miről szól az ünnep
ezen a kérdésen mindig kiakadok...karácsony munkaszüneti ünnep..az ateisták meg (énis az vok) nem azt ünneplik hogy Jézus és Betlehem .. csak eggyütt van a család..mert ugye munkaszünet és ilyenkor lehet...
mért szerinted a kommunista időszakban nem ünnepelte mindenki május 1. -et??
különben is, nézz hiradót.. mikulást/karácsonyt már indiában is ünnepelnek pedig ők buddhisták..és mi is ünneplünk haloweent..
miért? mert amerika elkezdte és mert mindenki a fejlett országok mintáját követi. így van ez a karácsonnyal is.
ne mondd hogy te minden iskolai mikulásünnepen hittél a télapóban...
ez hagyomány és ezvan... és szerintem manapság már nemsok köze van a hithez
amúgy meg amennyire én tudom a keresztények is a "pogányoktól lopták" ezt az ünnepet
23:16 vagyok
még annyit hozzá
"A tájékozatlan plebs sajnos így téved meg, hogy nem olvas utána a hiteles történelmi forrásoknak."
vettél VALAHA is a kezedbe történelemkönyvet??
a hiteles és jelen állás szerint bizonyított történelem Charles Darwin, a vallást pedig a népek öszefogása végett kreálták...
pontosan arra amire te is használod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!