Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért ünneplik a kommunisták,...

Miért ünneplik a kommunisták, liberálisok, ateisták, kozmopoliták a Karácsonyt?

Figyelt kérdés

Minek az ünnepe is a Karácsony? A testté lett ige ünnepe, amikor azt ünnepeljük hogy a János evangéliumában felsorolt és kinyilatkoztatott dolgok valóra váltak, és a megváltás műve elkezdődött Krisztus születésével.

Az említett csoportok pedig gyűlölik Krisztust, vagy éppen tagadják. Hogy is van ez?

A keresztények sem ünneplik Sztálin/Rákosi/Kádár születésnapját? A homokosparádén sem vonaglanak tarka rongyokban. Akkor hogy is van ez?

2009. dec. 24. 15:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
19%

Kedves kérdező, én maximálisan megértelek!

Hányingerem van ezektől az "emberektől".

Meg attól is, hogy olyanok oktatnak ki a saját keresztényi hitemről, akik egy sort sem olvastak a Bibliából, de okoskodnak.

A karácsony nem a szeretet ünnepe, nem fenyőünnep, hanem KRISZTUS KIRÁLY születésének napja, a fény megszületése!

A kreszténység pedig nem a szeretet vallása hanem az igazságé!

"Aki jobban szereti anyját, vagy apját, nem méltó énhozzám!" "Nem azért jöttem a világba, hogy békét hozzak, hanem kardot!"

Aki nem gyűlöli a rosszat, az a jót árulja el.

Nem lehet egyszerre a jót és a gonoszt, Istent és az ördögöt is szolgálni.

Hungarista üdvözlettel békés karácsonyt azoknak, akik tudják miről szól az ünnep

2009. dec. 24. 18:16
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
Még szerencse, hogy a hívők többsége épeszű, és nem szektás :)
2009. dec. 24. 18:35
 23/28 A kérdező kommentje:
2009. dec. 24. 19:55
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
A karácsony nem a szeretet ünnepe? Azért biztos örül neki Jézus, hogy szeretjük egymást, és nem gyűlölködünk, mint egyesek.
2009. dec. 25. 08:54
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, szóval innen fúj a szél! Kell a szélsőjobbos ideológiának támaszul a kifacsart keresztény dogmarendszer, de legalábbis részei. Már értem, miért hordtál össze ennyi röhejes baromságot...
2009. dec. 26. 00:58
 26/28 anonim ***** válasza:
83%

ezen a kérdésen mindig kiakadok...karácsony munkaszüneti ünnep..az ateisták meg (énis az vok) nem azt ünneplik hogy Jézus és Betlehem .. csak eggyütt van a család..mert ugye munkaszünet és ilyenkor lehet...

mért szerinted a kommunista időszakban nem ünnepelte mindenki május 1. -et??

különben is, nézz hiradót.. mikulást/karácsonyt már indiában is ünnepelnek pedig ők buddhisták..és mi is ünneplünk haloweent..

miért? mert amerika elkezdte és mert mindenki a fejlett országok mintáját követi. így van ez a karácsonnyal is.

ne mondd hogy te minden iskolai mikulásünnepen hittél a télapóban...

ez hagyomány és ezvan... és szerintem manapság már nemsok köze van a hithez

amúgy meg amennyire én tudom a keresztények is a "pogányoktól lopták" ezt az ünnepet

2010. jan. 29. 23:16
 27/28 anonim ***** válasza:
83%

23:16 vagyok

még annyit hozzá

"A tájékozatlan plebs sajnos így téved meg, hogy nem olvas utána a hiteles történelmi forrásoknak."

vettél VALAHA is a kezedbe történelemkönyvet??

a hiteles és jelen állás szerint bizonyított történelem Charles Darwin, a vallást pedig a népek öszefogása végett kreálták...

pontosan arra amire te is használod...

2010. jan. 30. 12:56
 28/28 anonim válasza:
Én Erdélybe születtem, de se Romániát, se Mo. nem tekintem hazának, én egy kozmopolita vagyok.sehol sem érzem sajnos otthon magam, vessetek meg ha úgy van, de én akkor is így érzem.
2012. febr. 6. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!