Milyen árban vannak a májusfák?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 16:40
2/10 anonim válasza:
A belevaló emberek elmennek és kivágnak egy kisebb fát és feldíszítik minden szirsz***arral.
3/10 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat kérek
2014. ápr. 27. 16:46
4/10 anonim válasza:
"komoly válaszokat kérek"
A lehető legrosszabb helyen jársz :D
5/10 anonim válasza:
én még egy olyanról sem hallottam hogy megvette volna a májusfát .. kimentek az erdőbe és kivágjátok az ennyi
6/10 A kérdező kommentje:
ok köszi az utólsónak csak nem tudtam mivel ez első ilyen.:)
2014. ápr. 27. 16:56
7/10 anonim válasza:
A májusfát mindig is lopták. Mi túlzásba estünk mindig. Beleakadt a telefonvezetékbe, amikor állítottuk fel. Be is döntötte a fakaput, amihez kötöztük. Másnap mentünk kaput javítani is. :D
8/10 anonim válasza:
Ha egy bizonyos lánynak akarsz vinni, akkor vigyél neki májusi kosarat, ez olyan, hogy kiskosárban vannak virágok.....
9/10 tanárnő válasza:
A májusfa látszik az utcáról is, messziről, a lány büszkélkedhet vele, hogy milyen szépet (nagyot, díszeset, stb) kapott. Nincs májusfa bolt, nem lehet venni, ki kell vágni egy kisebb nyárfácskát (vagy akár más fát), színes szalagokkal feldíszíteni, egy üveg bort is tenni rá, és a választott lány udvarában -lehetőleg a szülei előzetes engedélyével, hogy ne baj és bosszúság legyen, esetleg éjjel kergetés-felállítani.Egy hónap múlva el kell menni, leszedni a fát, ne a lányos szülőnek kelljen bajlódnia vele!
10/10 anonim válasza:
Figyu elmész az erdőbe és kivágsz (azaz lopsz) egy fát és otthon feldíszíted és elásod a kedvesed háza elött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!