A népzene nem növeszt gerincet szerintetek?
Figyelt kérdés
Lehet csak nálam fejt ki ilyen hatást, de mióta népzenét hallgatól, láthatóan bátrabb, egyenesebb, büszkébb ember vagyok. Mikor mindenféle más zenét hallgattam, gyakran voltam rosszkedvű, magamba forduló, mérges.2014. márc. 31. 17:36
1/6 A kérdező kommentje:
Napközben is gyakran ezek a dallamok mennek a fejemben. Igazából jobb lett az életem tőle. A kudarcot is teljesen máshogy kezelem. És szerintem tuti a zene miatt. Más irányba indult meg a személyiségem szerintem. A jövőt sem látom olyan zavarosnak.
2014. márc. 31. 17:40
2/6 anonim válasza:
„A teljes ember nevelés a célja, e cél a népi-nemzeti műveltség elsajátítása útján érhető el.”/Forrai Katalin.
3/6 anonim válasza:
Kétlem, de neked azért egészségedre.
4/6 anonim válasza:
Népzene alatt a kárpátia féle náciskodást érted? Az nem népzene.
5/6 anonim válasza:
Gerincet? Azt nem, de jó nagy zsíros s.gget meg hájas, baromba puffadt testalkatot, azt inkább. Én inkább ezt figyeltem meg a célcsoportnál.
Főleg ha még disznót is vágsz mellé.
A német népzene esetében meg (itt lakom) krónikus bőrnadrágosodás fordul elő, meg asztal alá becsúszás sörközi állapotban, valamint ezek hatására (még az eszméletvesztés előtt) duhajkodni kezdenek, és szándékosan az üvegvisszaváltó mellé dobják a palackot, meg hasonlóan lázadó dolgokat csinálnak ilyen sápkóros, szemüveges Helmut-Dieter-Müller fejjel. Szóval ne becsüld alá a népzene hatását.
6/6 anonim válasza:
Igaz lehet,ha a népdalok szövegét nézzük.Tömörek,kifejezőek,költőiek.A büszkeséget nem tudom,de a többi igaz lehet.És könnyebb fütyörészni,énekelni,mint mást.Mosogatni is könnyebb rá,mint sok más zenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!