Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Örököltem egy nagy csomó népi...

Örököltem egy nagy csomó népi hímzéses terítőt. Hol lehetne ezeket eladni?

Figyelt kérdés

#terítő #népi hímzés
2014. márc. 5. 08:27
1 2
 11/15 b.anita válasza:
Minket is érdekel pár darab. Búboskemencét építettünk és keressük a kiegészítőket hozzá.
2014. márc. 8. 20:49
 12/15 anonim válasza:

Menj ki piacra ott biztos megveszik!

Esetleg egy aluljaroba arulj vagy a hazad elott vagy vhol az utcan (vagy ez illegalis?!)

2014. márc. 9. 13:51
 13/15 Animami válasza:

www.galeriasavaria.hu

Itt főleg régi dolgokat árulnak.

2014. márc. 10. 07:54
 14/15 anonim válasza:

vatera.hu, de itt feltöltési és jutalékrendszer van

licit.hu itt nincs feltöltési és jutalékrendszer sem

zsibvásár.hu itt nincs feltöltési és jutalékrendszer sem

jófogás.hu - " -

apród.hu - " -

és legfőképpen a tesz-vesz.hu de ez is fizetős-jutalékos

Fotózd le a termékeket, gondolj egy összegre amiért el szeretnéd adni és hirdesd meg a fenti oldalakon. Több helyen egyszerre is hirdetheted. Ugyan a vatera és a tesz-vesz feltöltős-és jutalékos de még mindig itt lehet a leggyorsabban eladni. Adhatod fix áron vagy licittel, ez kicsit rizikósabb, mert lehet, hogy kevesebbért megy licittel, mint a te fix áradon. Ezeken az oldalakon előtte regisztráció nélkül szétnézhetsz, be kell ütnöd a hímzéses terítő szót vagy csak hímzés szót, vagy terítő szót /variáld a szavakat míg ki nem adja a neked megfelelől/ Remélem segítettem. szép napot

2014. márc. 10. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Anyukám is vett néhány szép népi hímzéses terítőt a vaterán, tehát egyáltalán nem lehetetlen eladni!
2014. márc. 11. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!