Nálatok szokás az, hogy a családon belül ha valaki fürdik, bennhagyjátok a fürdővizet, vagyis két ember használja ugyanazt a vizet?
Még gyerekkoromban, de mindig én mentem elsőnek mert más után be nem ültem volna, mert nagyon kényes voltam :)
Most már csak zuhanyzik mindenki...
Jáhj drága dezsvírem, há' mi mindig ugyanabba a vízbe' fürdünk a kis csáládommál, most ürítsem ki a patakot? Még a kis HuánMigelEsztefániáná is velünk fürdik a patakba. De osztán jön a szökőár és kitisztul minden, olyánkor sajnos még egyszer meg köll fürödni a kötelező évi egyen kívül.
Ilyen az élet drága dezsvírem...
"Amúgy is úgy hírlik, hogy hamarosan elfogynak a Föld vízkészletei, hát takarékoskodjunk vele, amennyire lehet."
Az mégis hogyan? Kilőjük a vizet tartályokban az űrbe? Mert remélem tudod, hogy nagyjából csak így "fogyhat el", máshogy nem. Nem tanultad iskolában a víz körforgását? A földi vízmennyiség mindig állandó. Nem kerül a légkörön kívülre.
OFF:A tiszta édes víz fogy el, mert szennyezik... nem kell űrbe lőni.
Kérdésedre válaszolva: kiskoromban igen(öcsém után jöttem én), most viszont mindenki zuhanyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!