Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miert eli fenykorat ma Magyaro...

Miert eli fenykorat ma Magyarorszagon az ezoteria?

Figyelt kérdés

A vilag legnagyobb reszen majdnem teljesen hitelet vesztettek ilyen otletek mint a "boszorkany" , "parapszihologia " "agykontroll" vagy a "termeszetfeletti lenyek " sokasaga.

Mo-n meg beindult teljes sebesseggel az ezoteria divat.

Magyarazat erre valakitol ?

2013. okt. 10. 23:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem szemely szerint az "harmadik szem" otlete dobbentett meg a legjobban, ez az hogy hany ember erzi ugy hogy neki is van harmadik szeme.

Meglepo mondon sok ember nem is lepodik meg az ilyen eszement keptelen allitason.

Valami nagyon tonkrement otthon sok ember lelkeben, valami ami nehezen merheto es gyogyithato.

2013. okt. 11. 16:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Nekem szemely szerint = engen szemely szerint

bocsanat

2013. okt. 11. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem éli fénykorát. Amikor ilyeneket kérdezel, eleve manipulálsz.
2013. okt. 11. 17:23
 14/15 A kérdező kommentje:

"eleve manipulálsz."

Ez aranyos volt :)

2013. okt. 11. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert pénz van benne, azért éli a fénykorát. Elsősorban a televíziós csatornákon - "csatorna... KANÁLIS! Csatornában nincs ennyi sz@r! /Hofi/ - sugárzott jósműsorokra gondolok.

Nyilván ha az összes otthon ülő Margó néni úgy döntene, hogy márpedig átverés az egész és ők bizony nem hívják fel többet a telefonszámokat, akkor nagyon gyorsan levennék a műsorról a kereskedelmi tv-k.

Az a szomorú, hogy a nagy Nemzeti Hírközlési és Médiahatóság az ilyeneknek szabad utat hagy, pedig pedig nyilvánvaló, hogy az egész nem szól másról, mint néni/bácsi felhívja a számot, várakoztatják őket percekig, meggyújtanak egy teafiltert, ami felröppen a levegőbe, és küldik a pénzenergiát. Másnap a postás hozza a nyugdíjat, vagy a boltban a pénztáros visszaad... :P Csak kérdés, hogy telefonálás nélkül ezek nem történtek volna meg? :D

Remélem nagyon csúnyán meg lesznek büntetve a tv-k ezekért a műsorokért! A héten esküszöm, volt 10 perc értelmes műsor a TV2-őn, amikor valami 3 évvel ezelőtti Joshi barátos ügy miatt 10 percre felfüggesztették a műsorszórási tevékenységüket. Esküszöm végignéztem! Na jó, nem elejétől láttam, úgy 6 percig néztem :D.

2013. okt. 11. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!