Mikor irodot az Odusszeusz?
Figyelt kérdés
Marmint hanyadik szazadban?2009. nov. 8. 16:35
1/11 anonim válasza:
Odüsszeusz egy ember volt.
Te az Odüsszeiára gondolsz, amely valamikor a görög sötét kor idején (Kr. e. X. század - Kr. e.VIII. század eleje) íródott. És valószínűleg nem ugyanaz a szerző írta, mint az Íliászt.
Miért érdekel?
2/11 anonim válasza:
Időszámításunk előtti VIII. században. Egyébként nem Odüsszeusz, mert az a szereplő neve, hanem Odüsszeia, íródott hosszú í és két t. (Ha a billentyűzeteden nincs í, akkor csak az utóbbi.)
3/11 anonim válasza:
"hosszú í és két t. (Ha a billentyűzeteden nincs í, akkor csak az utóbbi.)"
Ez mit akar jelenteni?
4/11 A kérdező kommentje:
Mert magyarbol portofoliot vagy mit kell csinaljak.Odusszeusz tarsa voltam naplo formajaban-.- Meg montazst meg reklam elozeteset meg mittom en de mar nagyon idegesit.....Koszonom a valaszokat:)
2009. nov. 8. 17:00
5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a valaszolo az irodott szora gondolt.Nincs hosszu i betum es ket t mar itt megvan:)
2009. nov. 8. 17:05
6/11 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdest szeretnek feltenni.Szoval a keleti szelet ki zarta be es mibe?
2009. nov. 8. 17:07
7/11 anonim válasza:
Ajánlom a Google - t !
- Íródott helyesen írva -
8/11 anonim válasza:
A Szelek Ura. Most meg nem mondom a nevét, de biztos jön mindjárt valaki, aki tudni fogja.
És egy kulacs szerű alkalmatosságba zárta be, amit Odüsszeusz társai kíváncsiságból idő előtt kinyitottak.
9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom:)A neve Aiolosz-.-
Meg egy utolso kerdes es kesz is vagyok mindennekl.Az oriast,hogy hivtak?
2009. nov. 8. 17:27
10/11 A kérdező kommentje:
Jol van.Megvan minden.Koszonok minden segitseget:)
2009. nov. 8. 18:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!